Anonim

♪ JURASSIC PARK 2 THE LOST WORLD THE MUSICAL - Animerad parodilåt

Det har gått ett tag, så jag kan inte komma ihåg det, men vem refererar Beerus till när han pratar om "den dinosaurie killen med den otäcka attityden"att han bad att förstöra jorden?

2
  • Mer än troligt är det en ännu inte introducerad karaktär, men det kan vara Bibidi, vem vet?
  • Om du tog detta från Manga Stream, var god notera att de tar mycket frihet med sina översättningar så att de inte alltid är korrekta.

Från Stark Uprising's recension av drake boll Super Kapitel 2:

Observera också hur Beerus säger att han bad "dinosaurie killen med den otäcka attityden" att förstöra jorden. I "Battle of Gods" säger Beerus detta lite annorlunda - han säger att han är den som förstörde alla dinosaurier på jorden. Detta kan vara ett fel i översättningen, eller det kan vara Toyotaro som ändrar det, eftersom vi alla vet att dinosaurier fortfarande lever och har det bra på planeten Jorden i Dragon Ball (jag förklarar hur det är längst ner i mitt "Battle of Gods" -inlägg ). Kanske är den här "dinosaurie killen" någon vi kommer att träffa så småningom? Kanske är det en hänvisning till kung Piccolo eller Babadi? Eller kanske är det bara ett skämt till ett Godzilla-liknande kaiju som aldrig kommer att följas upp.

Det kan mycket väl vara ett översättningsfel eftersom Dragon Ball Wikia bekräftar vad Beerus sa i Guds strid:

Beerus hävdar också att han en gång åkte till jorden, och dinosaurier intog en oförskämd inställning till honom, så han utplånade dem.

Detta kan avslöjas i framtiden eller hållas som ett mysterium. Endast Akira sensei vet hur det kommer att bli.

1
  • 1 Toriyama är inte känd för sin konsistens. Detta är förmodligen bara ett fel: de måste ha glömt att dinosaurier lever i sin värld

Jag har en teori om dinosaurie killen kanske kami innan han extraherade piccolo från honom men då såg han skönheten på jorden och bestämde sig för att skydda den snarare än att förstöra den, det är bara min gissning

Jag tror att det är Azala från Chrono Trigger http://chrono.wikia.com/wiki/Azala Jag tror Beerus gör några andra Chrono Trigger-skämt som om han förstörde tidsfartyget Epoch. Det är därför jag tror att han talar om Azala dinosaurie killen med en oförskämd disposition.