Anonim

Goku vs Thanos !!!! The Death Battle (Hindi)

Ultra Instinct kallas ibland som en transformation och ibland som en teknik / tillstånd. Nu finns det tydligen tusentals fans som tror att Ultra Instinct kan användas ovanpå en annan transformation, precis som kaioken kan användas ovanpå Super Saiyan Blue och göra Super Saiyan Blue kaioken, de tror att du kan ha en Super Saiyan Blue Ultra Instinct eller en Super Saiyan God Ultra Instinct.

Personligen tror jag inte att detta är möjligt, men det finns tusentals som tycker det och den här situationen har redan konsekvenser i Dragon Ball-fandomen, till exempel finns det ett videospelmodell av Dragon Ball Xenoverse som låter dig använda "Goku Ultra Instinct Super Saiyan Blue Kaioken "

http://www.youtube.com/watch?v=lXHuC2d-0-c&t=9m18s

och det finns också fan konst som det här,

https://i.ytimg.com/vi/FBGPK6OZsZU/maxresdefault.jpg

Är alla dessa människor bara fel eller finns det någon ledtråd / förklaring i Dragon Ball Super som säger att detta är möjligt?

1
  • Jag tror att det kan. från början försökte man lära det för goku och vegita medan de var där. power up beror på att varje del av hans kropp tänker själv och optimerar och använder den styrka de har så effektivt som möjligt medan goku kan kontrollera sin totala styrka. så det är inte en transformation det är ett tillstånd. huruvida gokus-kroppen klarar av denna energi som kanaliseras genom hans kropp som en annan sak

Det här är en intressant fråga, men nu tror jag att svaret skulle vara nej när det gäller att stapla det ovanpå SSJB

I anime indikerades UI-omvandlingen att vara en massiv kraftmultiplikator, till och med mycket starkare än SSJB + Kaioken * 20, vilket är en anledning till att vi ser Goku kunna blockera Jirens träffar trots hans förstörelsegud som makt och också överväldiga karaktärer med hög nivå som toppo utan ansträngning. Trots att självrörelseförmågan är en färdighet ser vi Goku genomgå en transformation och han använder det inte naturligt som Whis eller andra änglar. Det är dock möjligt att stapla kaioken ovanpå det eftersom kaioken är en speciell teknik och inte riktigt en transformation. Därför skulle goku kunna använda Kaioken med UI-omvandlingen förutsatt att hans kropp kan hantera den.

Nu finns det en möjlighet att Goku kanske kan anpassa denna omvandling till sin basform där han kan utnyttja sin självrörelseförmåga utan att genomgå omvandlingen. Kanske något som SSJ-transformationen under cellbågen, där Goku behärskade den och lyckades stanna i den under en längre tid som om han befann sig i sitt naturliga skede. Detta kan också hänvisa till att han absorberar gudformen i sin basform eller att han använder god ki i sin basform.

Även om detta inte verkar praktiskt eftersom UI-transformationsmultiplikatorn verkar vara betydligt högre än SSJB baserat på Gokos kamp med Jiren så jag förstår inte varför goku inte vill stapla skickligheten med SSJB. Kanske att använda kaioken med UI-transformationen kan öka hans makt humongously.

Baserat på lite forskning om Ultra Instinct skulle jag säga ja. Det finns dock inga faktiska data som visar att det hände eller är på väg att hända (ännu).

Låt mig förklara varför det är möjligt. Först och främst, vad är egentligen Ultra Instinct? Det är ett tillstånd i kroppen där det reagerar utan att hjärnan behöver bearbeta tankarna för att svara. Att göra reflexer omedelbart eftersom musklerna svarar utan att hjärnorna behöver bearbeta det. Du kan se på det som musklerna som kan tänka på egen hand. Nu är detta helt enkelt ett sinnestillstånd för musklerna (det låter konstigt, men det är det mest exakta sättet att beskriva det).

Startar nu (med saker som super saiyan, kaioken eller kanske till och med en annan form som Freezas former), påverkar uthållighet, ki och kraft. Dessa 3 är inte relaterade till muskeltillståndet. Och vi vet verkligen att de staplar med varandra om olika tekniker används. Till exempel kaioken + valfri saiyanform. Så om samma "buffs" kan staplas, varför kan inte olika?

Vad musklerna gör och vad ki gör är två separata saker. Muskler behöver kalorier (uthållighet) och input från hjärnan för att agera (normalt). Energiattacker kräver ki. Att eliminera input från hjärnan är vad Ultra Instinct gör, vilket betyder att ki och uthållighet förblir opåverkade. Genom denna logik är det helt möjligt att ha en ki-relaterad buff aktiv medan Ultra Instinct är aktiv.

Min huvudsakliga källa om Ultra Instinct är DBS själv och episoderna där den visades samt avsnittet tidigare när Goku och Vegeta tränade med Whis och där Whis gav exemplet om att hans kropp kunde undvika bajs när den inte är ' t bär skor. Det beskrevs som ett tillstånd där kroppen kan tänka för sig själv. Annat än det kan du hitta mycket information i dbs-wiki om ultra insinct.

2
  • Jag tror att Dragon Ball Super-författare vid något tillfälle måste fixa det här för att om Ultra Instinct bara är statligt och inte en transformation varför Goku får en aura och gråa ögon och andra användare som Wiss inte får det?
  • Troligtvis fungerar också något annat när Goku använder Ultra Instinct, naturligtvis är detta ren spekulation, men kanske utlöser han något tillsammans med Ultra Instinct som påverkar hans ki. Annars skulle Whis och de andra som kan använda den åtminstone också ha samma aura. Men ja, jag håller med om att de måste fixa det eller förklara det eftersom det för närvarande är vilseledande.

I anime avsnitt 129 faktiskt för ett kort ögonblick är Goku på sin SSJform under Ultra Instinct ...

Vet inte om det bara är ett misstag eller en spoiler men det händer så svaret är ja

Ja, jag tror att Goku åtminstone kunde gå super saiyan och kaikoen i ultrainstinkt. Ultrainstinkt är i grund och botten som en enorm kraft i min bok eftersom vem som helst kan använda den Master Roshi i Manga har förmågan att använda den eller åtminstone några av hans rörelser använder den till och med Beerus och Whis säger att dessa rörelser ser bekanta ut. Goku kunde inte bli blå eller gud men i ultrainstinkt eftersom de här förändringarna satte mycket på hans kropp

Jag sa åtminstone ja med Ultra Instinct Omen, för den versionen förändrar inte håret. På grund av att UI Omen är en stat och inte dess egen transformation är det rimligt att anta att SSJ eller Kaioken kan staplas ovanpå den. Med tanke på att i UI Omen tänkte Goku fortfarande på sina attacker. Men i MUI var allt automatiskt, så Goku kunde bli en Super Saiyan i UI Omen på grund av att han fortfarande hade sitt sinne kopplat till sin kropp.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.