Anonim

Vampires Tribute

I den tredje volymen av Tsukihime manga, en illustration (möjligen NSFW) av ett antal kvinnliga karaktärer vid en varm källa dyker upp.

Jag kan känna igen de flesta karaktärerna här. (Akiha står utanför badet med tvillingarna Hisui och Kohaku; Arcueid sitter på en stenyta, med Len vid fötterna; flickan till vänster om Arcueid är Yumizuka; och Ciel bär glasögonen.) Men det gör jag inte känna igen den blonda karaktären med gröna ögon eller brunetten med badmössa.

Vem är dessa två karaktärer?

2
  • @DavidNazzaro I den mån denna fråga är fast förankrad i ett känt fiktivt verk, skiljer det sig kvalitativt från de typer av identifieringsförfrågningar som nu är förbjudna.
  • AH. Jag är nu upplyst.

Blondinen är Nanako eller Seven eftersom hennes namn är en förkortning för den sjunde heliga skrifterna.

Den sjunde heliga Skriften skapades genom att kombinera ett dött enhörnings horn som hade förvandlats till en naturand och själen hos en ung kvinna, som villigt gav sitt liv för att uppnå detta.

Nanako är andan i den pistolen Ciel hade i Tsukihime. Men hon framträder inte i mänsklig form förrän Kagetsu Tohya i en av sidhistorierna, Nanako-chan S.O.S. Hon nämns också av Akihiko själv ibland

Flickan med badmössan är Miyako Arima.

Hon är Tohno Shikis kusin samt styvsyster när Shiki adopterades till familjen Arima efter händelsen mellan honom och SHIKI. Hon nämns i Tsukihime och Kagetsu Tohya men hon framträder inte förrän Melty Blood, i allmänhet på rutterna som involverar Tohno-familjen (i motsats till rutterna som handlar om Night of Wallachia).

Hon är också huvudpersonen i Hana no Miyako.

1
  • 2 Hana no Miyako är en parallell avknoppning, inte direkt relaterad till Tsukihime.