Anonim

Water Monk Magna / Skill DMG focused / Qilin support / Pholia Lancelot Feower

Vilken ordning ska jag börja titta på Naruto-serien om jag redan började på showen. Jag vill titta på allt om det som fyllmedel och sånt.

3
  • Hur ser jag en show? Börja från avsnitt 1 och följ utgivningsordningen. Fyllmedel har fortfarande ett avsnittnummer! Filmer måste sökas när de släpptes dock.
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/questions/3127/…
  • Jag kunde helt förstå den här frågan om det handlade om The Melancholy of Haruhi Suzimiya ..... men Naruto är inte så galen som den lol

Din fråga har ingen verklig poäng. Om du redan tittar på programmet men vill se allt om det. Då är det enda svaret uppenbarligen att fortsätta titta på det.

Se Naruto till slut. Titta sedan på Naruto Shippuden. De springer bokstavligen precis bakom varandra.

Filmerna följer inte någon riktig ordning, titta på dem som du vill.

Jag rekommenderar att du hoppar över fyllmedel eftersom det är så långt men eftersom du vill följa allt. Gå sedan vidare.

Här är en guide till alla giltiga Naruto-tidslinjebågar eftersom de finns, du kan förstå några detaljer om det finns saker du inte förstår där. Naruto båglista

Också innan du kommer in här med frågor om saker som händer i showen, sök i Naruto tagg som vi har här och se om dina frågor besvaras.

3
  • Gick med på. Att börja från # 1 och sluta med det sista avsnittet är vanligtvis det bästa sättet. Eller så kan du göra det jag gjorde på gymnasiet när Evangelion släpptes på VHS, och jag lånade kopior .... börja med mellersta volymer, titta sedan på de första, sedan de sista och inte kunna avsluta serien tills du får hela serien själv år senare>. <
  • Ahhh jag minns de dagarna. LÅNGA LIVET INTERNET! Jag kommer aldrig tillbaka! ;-)
  • 1 Åh, jag vet inte .... jag tror att vi alla är bortskämda nu lol

Jag skulle rekommendera att inte börja från början, personligen var den första bågen en smärta. Nine-tails-bågen är där jag skulle börja, även om jag inte har sett Naruto på ett tag.

Du måste titta på allt från början för att förstå det. Du måste leva det från början till slut. Om du bara tittar på några avsnitt här och där, är det bara underhållning.

Jag rekommenderar att du tittar på episoderna inklusive fyllmedel (om du kan och inte uttråkad).

Använd följande länkar:

1. Naruto avsnitt

2. Episoder om Naruto Shippuden

Titta på dem i en beställning.