Anonim

Q och A

Kommer de någonsin att finnas tillgängliga? Jag ser att åtminstone Dragon Ball finns på Amazon-videostreaming, men bara i SD.

Jag äger några av blu-strålarna, men det skulle vara trevligt att ha dem i digitalt format istället!

Någon fråga om "Varför har inte X hänt?" tenderar att vara knepigt att svara, eftersom det inte finns så mycket information om det om det inte redan fanns planer på att göra något (det är som att fråga "Varför har min favorit manga / ljusroman / videospel / ukiyo-e inte förvandlats till en anime? "- svaret är bara att ingen brydde sig om att göra det ännu och det finns inget riktigt sätt att veta om någon ens försökte).

Som sagt, här är några skäl som mest är spekulativa:

  • Distributionsrättigheterna är komplicerade på grund av det sätt som internationella distributionsrättigheter fungerar (som, om du undrar, är "dåligt") eller på grund av att iTunes inte är en streamingtjänst så att licenser fungerar sannolikt kommer att skilja sig åt något som Crunchyroll.
  • Distributionsrättigheterna är för närvarande bundna i andra licenser (t.ex. Crunchyroll eller någon annan tjänst har exklusiva rättigheter till distribution online).
  • Apple ber om för mycket pengar och distributörerna tror inte att de kommer att tjäna pengar på det.
  • Distributörerna hatar verkligen Apple.
  • Distributörerna har faktiskt inte rätt att släppa program på iTunes av någon anledning (se även första punkten).
  • Distributörerna vet inte att iTunes gör TV-program nu (täcker bara alla möjliga baser, dock osannolikt).
  • Distributörerna är i samtal med Apple för att sätta program på iTunes, men av olika anledningar sitter de fast i förhandlingarna.

Jag är säker på att det finns fler anledningar, men förhoppningsvis räcker det att fortsätta för nu.