Anonim

Keane-Everybody's Changing

I den första bågen av Svärdkonst online (avsnitt 14, ~ 9: 40), chefen som Kirito bekämpar aktiverar något i en systemkonsol, och sedan visas ett meddelande: "Chaged[sic] in i Immortal Object ".

Det här meddelandet verkar dock inte vara vettigt. Trots Kiritos begäran,

Asuna dödas av en en-hit KO när hon försöker försvara honom, och Kirito dödas följaktligen också. Hans återstående medvetande ger sedan ytterligare ett slag mot Heathcliff, som dör. Således är det uppenbart att ingen av dessa tre karaktärer fick odödlig status.

Var detta ett fel genom att meddelandet skulle hänvisa till den här chefen avlägsnande hans egen odödlighet? Om inte, vad innebar detta meddelande exakt?

3
  • Jag kan bekräfta Dark Knights kommentar, jag har just sett avsnittet på BluRay Release, det står verkligen "Change to Mortal Object"
  • Wow, de stavade ändrade fel. Jag ser sällan sådana skrivfel.

Som du själv säger:

Var detta ett fel genom att meddelandet skulle hänvisa till att den här chefen tog bort sin egen odödlighet? Om inte, vad innebar detta meddelande exakt?

Under googlingen stötte jag på några inlägg på ett forum som tycks säga att det är ett felaktigt översatt meddelande och att det ska säga något som: "odödlighetens status ändrad'.
Jag är inte säker på om det är korrekt men det verkar säga exakt samma sak.

1
  • 1 För att notera, i ljusromanen, översatt av Baka Tsuki, översattes den korrekt.

Den bilden är falsk. Jag har just omprövat det avsnittet (avsnitt 14 "The End of the World") och Akihiko Kayaba, eller Heathcliff, är redan odödlig. Han förändrades till ett MORTAL-objekt, så han och Kirito kunde ha en rättvis kamp. Så för att svara på din fråga ändrades ingenting till ett odödligt objekt, och Heathcliff blev faktiskt av med sin egen odödlighet. Jag tror att den webbplats du tittade på här är en falsk källa.

4
  • Jag såg inte detta på en strömmande webbplats. Bilden är legitim.
  • OP: s skärmdump är förmodligen från TV-versionen, medan det du tittade sannolikt är BD / DVD-versionen. Kommentarer till frågan har noterat att detta uppenbarligen var ett fel som åtgärdades för BD / DVD-versionen.
  • Om du med TV-version menar Toonami, är det omöjligt eftersom de aldrig visade avsnitt 14 av Sword Art Online på grund av deras anime-filmmånad (eftersom detta avsnitt sändes i december). Akira gick över SAO och de kompenserade aldrig för det. Några går för en episod av Fullmetal Alchemist Brotherhood, men det är utöver poängen.
  • @DezNutzRLegendary Med TV-versionen menar jag det som sändes i Japan.

Det var tänkt att vara "Ändrat till odödligt objekt" märker också att ui är RÖDT den här gången. När odödlig objekteffekt var på var det LILA. Detta betyder att något som den odödliga effekten är inaktiverat.