Anonim

Donnie Darko - Sug fan!

Förmodligen All for One Impact Recoil quirk "gör All For One att helt återspegla effekterna av en attack tillbaka till angriparen". Detta verkar vara den egendom som användes i säsong 3 avsnitt 10 i striden om All for One med All Might. Om han kan återställa effekten av en attack tillbaka till angriparen, skulle det inte göra användaren oövervinnlig att använda den hela tiden? Varför använder All for One inte det hela tiden, har det några brister eller nackdelar?

för att helt återspegla påverkan

Varifrån tog du den här informationen? Enligt Boku no Hero Academia Wikia blir den fysiska påverkan omvänd, men inte "helt reflekterad".

Så det skulle inte göra användaren oövervinnlig, eftersom användaren fortfarande till viss del påverkas av attacken (som skrivet i Boku no Hero Academia Wikia):

Men denna Quirk verkar inte avbryta effekten helt

Det är förmodligen varför All For One använder Gran Torino som en sköld istället för att ta stansen själv.

2
  • Från samma wikia, annan sida bokunoheroacademia.wikia.com/wiki/All_For_One
  • Intressant. Verkar som olika människor skrev de förklaringarna av samma karaktär. Men det faktum, att han använde en annan person som en sköld, antyder fortfarande att det finns några negativa effekter av att använda quirk, följaktligen ingen oövervinnlighet.