Anonim

Stanna inte i skolan

Så låt oss säga att jag ville döda, till exempel, David Connor med dödsanteckningen. Men hans fulla namn skulle vara David Winston Connor. Måste jag skriva hans fullständiga namn, eller räcker David Connor?

0

David Connnor borde räcka, i How to Use I står det

Den här anteckningen träder inte i kraft om inte författaren har personens ansikte i sinnet när han skriver sitt namn. Därför påverkas inte personer som delar samma namn.

Det ensamma borde vara tillräckligt. om, av något genetiskt mirakel, två identiska personer med samma namn fanns, kan man lägga till personens fullständiga namn (dvs. Troy Delu vi La'Flash) då tillåta Death Note att se skillnaden mellan de två.

OM, och det här är en enorm om, att två identiska personer med identiska fullständiga namn fanns, så är det mycket möjligt att de kommer att vara immuna om inte dödsorsaken var

David Winston Connor dör av hjärtinfarkt på 40 sekunder efter att ha skrivit sitt eget namn i dödsanteckningen

men försök få någon att göra det, också är oddsen för 2 personer som att födas vansinnigt enormt.

OBS: För att klargöra en punkt som trlkly tog upp, Hur man använder: LIII talar om att skriva en namn över flera sidor säger punkt 1 att den inte kommer att fungera men punkt 2 säger att framsidan och baksidan fortfarande är en sida och talar om att skriva efternamnet på framsidan och förnamnet på baksidan. detta tycks innebära att av namn det skulle hänvisa till given och efternamn.

6
  • > oddsen för 2 personer som att födas är vansinnigt enormt sant. Men då är ansiktsförändringar och "plastikkirurgi" inte utanför gränserna!
  • Om de skulle vara immuna borde alla människor i en kriminell organisation officiellt byta namn till samma namn och göra plastikkirurgi för samma ansikte. De skulle styra Lights nya värld.
  • Detta skulle innebära att du bara kunde skriva någons förnamn och få det att fungera, så länge du visste deras ansikte. Jag menar, det finns flera personer med namnet David, men jag föreställer mig en specifik David. Det verkar fungera efter vad du säger.
  • @GauravAgarwal Jag tror inte ens med plastikkirurgi kan du få en 100% replikering, och även då måste det fortfarande vara ett lyckoslag för att ha exakt samma namn som personen du försöker bli, inte att nämna tid och pengar som det tar att lämna ett fönster med möjligheter.
  • 2 @PeterRaeves jag tycker så synd om en organisation som heter alla "David Winston Connor" och tvingar dem att alla ser identiska ut, var fan när det gäller att ge betalning, tänk också beställningarna! "David, kan du ta David och David och hämta Davids team innan polisen bryter dem, vi behöver inte att de avslöjar Davids säkra hus, annars blir hon förbannad över oss för att låta det hända" (ja, jag säger att de skulle göra en kvinna till David)

Jag tror att David Connor borde vara tillräckligt eftersom dödsnotatet kräver att du känner till namnet på personen OCH känner till personens ansikte. Så så länge du har ansiktet i huvudet är mellannamnet inte viktigt.