Anonim

Mänsklig - Som robot säger \ "JAG SKADER MÄNNISKA \" | Reaktion

Massor av spekulationer har gjorts beträffande tidsramen och platsen med hjälp av ledtrådar från manga och animering ..... men varför inte bara fråga seriens skapare om han tänkte mycket om det eller är berättelsen bara en misslyckad historia och framtida teknik. Jag är säker på att mycket japansk skrivning har gjorts om detta ämne som inte har översatts ..... eller kanske, vi västerlänningar är mer bekymrade över detta än vi borde vara.

1
  • Nära anknytning: När och var sker Attack on Titan?

Jag har alltid tänkt på det som ett futuristiskt kollapsat samhällstypstema. De tvingades bygga murar och återgå till medeltida samhälle men de fokuserade sin teknik på deras ODM-redskap för att bekämpa titanerna. Det finns hänvisning till det förflutna (vår nuvarande verkliga tid). Kanske det största stödjande beviset för detta var avsnitt 6 där Misakas kidnappare pratar om hennes ras och de säger:

"hon är exotisk. vad de kallade en orientalisk. Du vet om allt det rätta? tillbaka när det fanns olika raser av människor, kom ett gäng av dem från Fjärran Östern att krypa hit för säkerhet. de gamla perverserna i huvudstaden verkligen gå för den här typen av saker. den här lilla skönheten kommer att hämta en mynta på auktion. det är jättebra. Hon är den sista i sitt slag. Alla andra av hennes folk dog ut. "

hoppas att det hjälper. året det börjar på är 845 så den årliga kalendern återställs av någon viktig anledning, men det har inte avslöjat mycket om historien än (bara att titanerna dök upp för över 100 år sedan.) Så långt platsen går är det säkert att anta att det förmodligen är tyskt. redogöra för kidnapparens påstående att det för närvarande bara finns en ras och vi har namn som: -Yaeger (tyska för jägare) -Arlert är gammal tysk anglo-saxon, och Armins wiki-sida trivia avsnitt säger att "Namnet" Armin "kan ha flera betydelser, antingen från ett gammalt tyskt ord som betyder "hel" eller "Herman", vilket betyder "soldat" ". http://shingekinokyojin.wikia.com/wiki/Armin_Arlert -Erwin - Hämtat från det germanska namnet Hariwini, bestående av elementen hari "armé" och vinn "vän".

Lägg till allt med mycket blont hår (Armin, Reiner, Nanaba, Christa, Annie, Erwin, etc) och det verkar som om de lutade sig mot en tysk-orienterad karaktärsbas med namn som är bokstavliga ordlekar mot det faktum att de är soldater.

0