Anonim

Vet du det - Enrique Iglesias Lyrics

Det tänkte mig att det under hela anime aldrig nämns någon anledning till varför hon blir kär i Yuki. Jag menar, den första Yuno från den första dimensionen älskade honom lika mycket som Yuno från den andra dimensionen och så vidare den tredje (förmodligen). Men det fanns aldrig någon förklaring till varför det fick henne att gilla honom så mycket. Finns det något som förklarar det i mangan? eller någon annanstans?

1
  • Det har varit länge sedan jag tittade på det, men om jag minns rätt Yuki närmade sig henne förr i tiden kommer jag inte ihåg orsaken men sedan dess hade hon en känsla av att det också finns en annan universum. Men jag minns inte tillräckligt för att göra det till ett exakt svar.

Shinobu Oshinos svar är rätt om de saker som fick Yuno att falla för Yuki, men så vitt jag kommer ihåg ligger det djupare sanning bakom det:

Yuki ville titta på stjärnor med sin familj, men hans förälder blev skild. Så Yuno svarade att hon kommer att bli hans brud, hans familj, så att Yukis önskan kan gå i uppfyllelse. Och på Yunos svar svarade Yuki att de först måste bli vuxna. Det viktiga var att man senare fick veta att Yunos föräldrar vid den tiden redan hade dött. Hon kanske verkar OK, men hon hade faktiskt fallit djupt i förtvivlan och tänkte att det inte finns någon framtid för henne. Och det var där stjärnskådningssamtalet hände, där Yuki (ganska) lovade att ta henne som sin brud. Således gav den händelsen henne ett nytt hopp, en framtid som Yukis fru.

Så utan att Yuki själv insåg vid den tiden räddade han Yuno med sina ord, och den händelsen blev ett livsstöd för Yuno.

Jag glömde kapitel manga där den fullständiga anledningen avslöjas, men det är säkert inte ett tidigt kapitel, eftersom en stor, stor hemlighet

Berättelsen om hur Yunos föräldrar dör

måste avslöjas först. Även om jag minns att när det avslöjades insåg Yuki själv det

"Så jag har blivit hennes enda moraliska stöd ..." eller något i den riktningen

6
  • Bra poäng, jag glömde faktum om Yunos förälder här
  • @ShinobuOshino Det verkar som om det här svaret med den mest sunt förnuftet. Hur som helst kan jag utan tvekan säga att det är anime med det största antalet plothål jag någonsin sett.
  • 1 @HashiramaSenju Aaaa Jag hittade det! Det står på vol 11 Dagbok53! (kap 53)
  • @HashiramaSenju läste också vol 08 Diary34, den här ännu bättre, för den berättar om den händelsen från Yunos P.O.V.
  • @zargin Jag såg inte riktigt något som är mer vettigt i det här från vad du har förklarat i ditt svar ... kan du vara mer specifik?

Anledningen är enkel och lite löjlig. Det förklaras i kapitel 5:

Eftersom Yuki sa att han ville stargaze med sin familj, men hans förälder bröt det löftet att köpa ett teleskop för honom för att de blev skilsmässa. Och sedan sa Yuno att hon kommer att bli hans brud (så att hon kan bli hans familj) för att titta på en stjärna med honom. Och Yuki svarar (skämtsamt) att hon måste vänta tills de är vuxna, och Yuno accepterar det uttalandet på allvar.

det här är sidor i kapitel 5, klicka för att förstora bilden, sidordning: vänster till höger

Det är Yuno, hon är en galen stalker. Så jag tycker att det är rimligt för henne att bli kär i Yuki på grund av en sådan anledning

7
  • Det förklarar verkligen inte varför skulle hon bli älskad så mycket bara på grund av den enda anledningen, och varför hon förföljer honom så länge innan hon åtminstone kunde säga att hon var intresserad av honom (eller visa honom någon aning om att hon är) ...
  • @HashiramaSenju precis som jag sa, det är Yuno, hon kan döda människor med leende i ansiktet, du kan inte förvänta dig logik från en Yandere. Och om du vill gå djupare, se Zargins svar.
  • 1 @HashiramaSenju Du kan acceptera ett annat svar om du vill, efter att jag har läst igen mangan är Zargins svar mer korrekt. hur som helst, om varför hon förföljer honom så länge, det beror förmodligen på att hon inte vet att Yuki kommer att älska henne tillbaka, hon vet bara det för att hennes framtida dagbok berättar om det. Hon är inte säker, så hon förföljer honom bara och gjorde ingenting åt det
  • Åh, nu är det helt meningsfullt (nästan =]) menar du för att hon inte visste om han kommer att älska henne tillbaka, hon förföljer honom för att känna honom bättre tills hon fick sin dagbok och sedan "och först då" närmar hon honom för att dagboken sa att han definitivt kommer att älska henne tillbaka?
  • yepp, det är definitivt det. Kom ihåg när Yuno först kysser med Yuki och hon sa att han inte kommer att hugga henne (första kapitlet), hon vet det på grund av sin framtida dagbok. Och samma dagbok sa att de kommer att bindas ihop. Kanske är hon rädd att hon kommer att döda honom om Yuki inte älskade henne?

Det finns också det faktum att vi har att göra med första världen Yuno här. Det vill säga den otydliga historien om första världsöverlevnadsspelet. Den första världen Yuki kunde ha varit "coolare" än den andra världen eftersom han kanske inte litade på Yuno så mycket. Hennes känslor från det stjärnblicken till och med förstärkte mig mer av händelserna i första världens överlevnadsspel. Och när hon kom till andra världen resulterade det i en "galet Yandere drottning" Yuno för att döda sin älskade första värld Yuki och inte kunna återuppliva honom med de gudomliga krafter hon förvärvade. (Nyckeln är att veta att vi har att göra med en mentalt instabil tjej som dödade sina adoptivföräldrar och hennes älskare.)

Skulle det inte vara hennes psykiska sjukdom som kallas stockholm syndrom som hon har, definitionskänslor av förtroende eller tillgivenhet som känns i vissa fall av kidnappning eller gisslan av ett offer mot en gästare.