Anonim

The Expanse Aftershow säsong 5, avsnitt 3 - Wes Chatham, Ty Franck och Thomas Jane

Jag såg just denna fråga från (1) av ett inlägg här och jag är nyfiken på vad som verkligen är deras synder.

Jag kommer ihåg att Ban sa "Den verkliga synden är något du inte kan försona" och det verkar som om han verkligen har gjort något så allvarligt för honom att säga det.

Vilka är deras synder och bland dem som har den allvarligaste synden?

1
  • nanatsu-no-taizai.fandom.com/wiki/Seven_Deadly_Sins

Ursprungligen, när de enskilda synderna rekryterades till laget, befriades de från ett brott i Konungariket Liones vars dom var död. De flesta av dessa brott är något falska men karaktärerna känner sig ansvariga oavsett.

Meliodas, Drakens vrede synd:

Förintelse av kungariket Danafor

Uppvuxen av Dreyfus i Ch 29 och helt realiserad i en flashback i druidgrottan i Ch 130-1. Meliodas hade träffats och blivit kär i Liz, en helig riddare i Danafors rike som var ett rike som konkurrerade med Liones styrka tills det plötsligt upphörde att existera. Denna ödesdigra dag 15 år innan berättelsen orsakas när Liz dödas av ett av de tio buden, Bedrägeri av osjälviskhet. I sin sorg manifesterar Meliodas demoniska krafter och när han nästa gång kommer till Danafor är inget annat än en krater.

Ban, Fox's synd av girighet:

Förstörelse av Fairy King's skog, dricka ungdomens fontän och döda dess väktare

Täckt av sidobildet 1, 20 år före berättelsen, tar en helt mänsklig 23-årig Ban väg till Fairy King's forest och söker ungdomens fontän enligt berättelserna som hans farfigur, werefox Zhivago, berättade för honom. Ban bryr sig inte så mycket om fontänen så mycket men känner att odödligheten det ger kan ge honom tillräckligt med tid att hitta något som är värt att leva för. Han ger upp att dricka det när Elaine säger till honom att skogen kommer att dö om han gör det. Ban och Elaine närmar sig under denna tid då Ban hittar någon som inte omedelbart hatar honom och Elaine hittar någon vars företag hon tycker om. De två planerar att rycka ut när en gigantisk demon angriper Fairy Kings skog och skadar dem båda dödligt. Ban uppmanar Elaine att rädda sig själv med ungdomens källa men Elaine ger det istället till Ban mun till mun som utplånar demonen innan hon säger adjö till det första som gjorde att hans liv inte suger.

King (Harlequin), björnens slöjdssynd:

Tillåter mord på otaliga oskyldiga människor trots interracial fördrag

Täckt av sidan berättelse 2, för länge sedan ingick mänskligheten ett fredsavtal med älvorna i fe-kungens skog. För 700 år sedan fångades King's bästa vän, bland andra Hellbram, av människor som sökte älvvingar för att göra medicin som förmodligen förlänger människoliv. King överger sina uppgifter som beskyddare av feens kung för att rädda sin vän men blir förvånad med en hård knackning i huvudet av ledaren för de falska köpmännen och tappar sina minnen. Diane upptäcker att han gick ut på en flodstrand och de två blev vänner i 500 år tills en ödesdigra natt när de ser flammor komma från den mänskliga staden nära dem. Harlequin går ensam in i staden för att bevittna efter en massakre där alla människor dödades via snedstreck mot ryggen som påminner om en älva med utdragna vingar. King konfronterar gärningsmannen av massakern som är samma falska köpman som slog honom ut århundraden tidigare, hans minnen som återvände King inser att köpmannen nu faktiskt är hans vän Hellbram (som dödade den falska köpmannen) i förklädnad. Efter att ha blivit sönder genom att se på människor som han tidigare avgudade döda sina vänner för vinst, har Hellbram genomfört en enmäns folkmordskampanj mot mänskligheten i 500 år medan King har varit minnesmässig. King lägger motvilligt ner sin vän och torkar av Dianes minne innan han vänder sig till Hellbrams brott och känner sig förtvivlad för att inte ha insett de prövningar som hans vän hade genomgått medan han var borta.

Diane, ormens synd av avund:

Mord på Matrona, Liones allierade och 330 heliga riddare

Som utforskas i sidhistoria 3, under åren innan hon gick med i synderna, utbildades Diane till att bli krigshövding av hennes mentor Matrona, chef för en jättestam som ofta fungerade som legosoldater för Konungariket Lejon. Vid ett tillfälle anställdes paret av en stor grupp av heliga riddare av Liones för att besegra vildar men förråddes när Gannon, ledare för de heliga riddarna medger att det inte finns några vildar och hans verkliga mål var att döda dem för berömmelse och ära. Diane, en stark pacifist vägrar att slåss och Matrona blir skjuten av en giftig bult avsedd för Diane. När hon ligger döende i Dianes armar tappar Matrona Diane för att vara starkare innan de spenderar de flesta av de heliga riddarna och försöker döda dem med jordspikar. Matrona förklaras död och de överlevande heliga riddarna vrider fakta för att säga att Diane förgiftade sin mentor av svartsjuka innan hon dödade 330 av riddarna för att dölja brottet.

Gowther, getens synd av lust:

Försökte våldtäkt och mord på Nadja, kronprinsessan av Liones

Utforskad i sidhistoria 4, vaknar Gowther (den förtrollade dockan) under det kungliga slottet Liones efter att ha varit vilande i 3000 år sedan hans skapares sista stora prestation av magi och död. Han hittas av Nadja, prinsessan av Liones, syster till den nuvarande kungen Bartra som vandrade runt i källaren i hemlighet eftersom hon aldrig har fått komma ut på grund av sin svaga konstitution. Hon svimmar när Gowther försöker förklara att han är en docka riva bröstet och visar henne det konstgjorda hjärtat som skaparen Gowther (demonen) gav honom. Bartra tar med Gowther in i slottet som en piga så att Nadja inte behöver fortsätta besöka källaren och Gowther är inte ensam där de antar många av händelserna i Nadjas äventyrshistoria. Nadjas konstitution fortsätter att försämras men hon försäkrar Gowther att hans existens som docka inte betyder att han har mindre hjärta än hon. Hon dör så småningom fridfullt, nöjd med sitt liv och Gowther kan inte acceptera det eller förstå bättre försök att sätta hans konstgjorda hjärta i hennes bröst för att återuppliva henne. Uppståndelsen leder vakterna till hennes rum där de vittnar om den grymma scenen och dömer honom till döds

Escanor, lejonets synd av stolthet:

Omfattande förstörelse av egendom, allvarligt skadad många heliga riddare

Escanors förflutna är detaljerad i sidovy 5 och Ch 169. Escanor föddes den andra sonen till kungen av Castellio, han växte upp mobbad av sin äldre bror Draymond för sin feghet tills han en dag vaknade upp solljus och bröt sin brors ärm. Rädd för den monströsa form som tilldelats honom av en ärkeängels tidigare magi bestämmer sig för att låta barnet dödas. En kvinna som heter Rosa hjälper honom att fly med båt, vid vilken tidpunkt han lämnas för att sköta sig själv i Liones. Han behandlas som en freak som jagas också i Liones tills Merlin och Meliodas spårar honom för att göra honom till den sista och yngsta medlemmen av synderna. Han försöker fly från gruppen strax innan gryningen och fruktar att hans självljusmaktade jag kommer att få dem alla dödade men stoppas av Merlin som tycker att hans konstitution är intressant. Meliodas hånar honom när gryningen bryts och blir stansad i Ban och får Escanor att fly när han tänker att han dödade dem. Han förstör ett berg i hopp om att överanvända sina krafter och döda sig själv eftersom han aldrig ville ha sin makt som alltid driver människor bort från honom. Meliodas kommer tillbaka och utmanar honom till ett slagsmål vid middagstid där han använder överfallsläge och har Escanor under sin nåd i en träff. Meliodas berättar för honom att han kanske hatar sig själv men livet han lever var begåvad åt honom och kan tas lika lätt om han inte vill ha det, Escanor väljer att bära med sig själv avsky och leva livet till fullo.

Merlin, vildsvinens synd av frosseri:

???

Oavsett vad hennes brott var har ännu inte avslöjats, även om hon kanske inte ens har något. Observera att det för närvarande bara finns 5 sidokapitel som beskriver syndernas brott och om det finns ett annat skulle det förmodligen vara Merlins. I Ch 182 kung Bartra av Liones vars profetiska krafter har visat honom att synderna kommer att vara Liones väktare möter Merlin för första gången som redan har valt ett band på sju för uppgiften inklusive sig själv och den nya heliga riddaren av Liones, Meliodas. Kanske har han helt enkelt aldrig hört talas om hennes rättegång men det verkar som om hon undertecknar bara för att hjälpa till att uppfylla profetian.

Efter att ha gått igenom deras brott kan det noteras att de flesta synderna har befriats från brott baserade på falska förevändningar förutom Meliodas, Escanor och möjligen Merlin av de två vi känner till Escanor handlade mestadels i självförsvar. Meliodas att utplåna ett rike utan att vara medvetet var ett ganska allvarligt brott.