Anonim

Touhou - Blooming Chaos 2: Boss Rush with Reimu (No Damage, No Items, No Stat Points, Naked)

I Kyoukai no Kanata försörjer jägarna med att sälja Youmu-stenar, påstås de besegrade youmu-själarna. Det går till och med i den utsträckning som en skollärare tar semester för att jaga under ett visst evenemang.

Vad är nyttan med dessa youmu-stenar efter att de har sålts? Varför är de värdefulla för andra?


Det jag letar efter är lite källmaterialreferens från andra media (jag tittade bara på anime).

3
  • Om någon kan ta med referens från Light Novels får de den gröna bocken.
  • "Youmu-stenar" finns inte i ljusromanerna. De är bara en anime.
  • @senshin det är bra att veta, till och med att vara en avstängning. Fuyukai desu.

Jag kommer att bygga på FatalSleeps svar:

Likheten mellan all youmu är deras tendens att manifestera en malmliknande sten som innehåller krafterna hos den youmu när den dödas.

I anime visas det att Sakura Inami kan använda Youmu-stenar för att ge "sitt" spjutliknande vapen.

Given
(1) att stenarna har youmu och
(2) denna användning av stenarna som visas på skärmen,
vi kan dra slutsatsen att stenarna kan användas för att ge / skapa magiska föremål.

Barriärpinnarna, charmen och flera andra magiska artefakter från Kyoukai no Kanata-universum kunde tillverkas med kraften från dessa stenar.

Som magiska ingredienser skulle youmu-stenar vara mycket värdefulla och mycket eftertraktade. Detta skulle rättfärdiga Ikaishi-inkomsterna, rikedomen hos vissa Ikaishi-familjer och ekonomin på Youmu-stenmarknaden.

Det finns inte riktigt för mycket källmaterial på youmu-stenarna förutom anime. Vi ser emellertid att youmu-stenarna tas till värderare för att säljas som ett bevis på seger över en youmu. Men det förklaras aldrig uttryckligen om vilken användning stenarna har.

Baserat på wiki Kyoukai no Kanata: http://kyoukainokanata.wikia.com/wiki/Youmu

Likheten mellan all youmu är deras tendens att manifestera en malmliknande sten som innehåller krafterna hos den youmu när den dödas.

Om så är fallet, skulle stenarna kunna användas som ett medium för att skapa de olika krafterna hos alla Spirit World Warriors. Detta skulle förklara varför starkare youmu som är dödade har stenar med högre värde.

Youmu-stenar tjänar som ett bevis på seger för Spirit World Warriors över Youmu. Det är okänt vad de är användbara för förutom det. Varje sten har sin egen "aura" som kan upptäckas av Appraisers, som kan berätta hur kraftfull den besegrade Youmu var. Tänk på stenarna som erfarenhetspoäng tjänade i ett slagsmål. Ju mer du fick desto högre nivå är du, och som ett resultat, tänkt på som mer kraftfull av andra Spirit World Warriors.

3
  • Ja, om frågan var "vad är du stenar" skulle det besvaras, men ... XD S2
  • Du frågade varför de är värdefulla och jag svarade.
  • 1 Ok. Det är därför de är värdefulla för Ikaishi, men jag frågade om deras inneboende värde för andra. Varför köper värderarna stenarna? Vad gör de med det SÅDAN?