Anonim

Grottman

Jag såg det som barn i början av 90-talet men stilen var lite äldre. Det var på VHS.

Titeln var ungefär som: Ray / Rei hjälten? av djungeln? men det var en dubbad version så jag är inte säker. Huvudpersonen är Ray? en ung man. Han har svart hår och bär gula pälsar. Jag kommer inte ihåg planen men han reser med sina vänner i en förhistorisk värld.

Jag minns två scener:

Någonstans mitt i filmen - de befinner sig på en flotta vid en sjö och under dem finns en enorm dinosaurie. Jag antar att det dyker upp ur vattnet och får dem att rida på vågen och skrika.

Mot slutet - det finns en by där en vulkan håller på att bryta ut så att de vill offra en tjej till den: det skulle vara huvudpersonen och den gamla kvinnans barnbarn som vill offra henne.

Akta dig Spoilers!

Vulkan bryter ut, flickan blir dödad på något sätt tror jag i en kamp, ​​någon lägger flickan ner på marken med vulkanen med flytande lava i bakgrunden, gammal kvinna ber till vulkanen. Och min väns mamma stängde av TV: n och sa "du borde inte titta på filmer som denna" (ja, för sent) och jag visste aldrig slutet.

Den gamla kvinnan hade långt vitt hår & lila kläder ?, flickan hade långt brunt hår.

Snälla berätta för mig vad det här är, jag kan inte hitta det någonstans.

Jag tror att det är Ryu den primitiva pojken

Plottöversikt från ANN:

På en primitiv tid föds en baby med vit hud till världen. Eftersom hans hudfärg skiljer sig från resten av barnen omkring honom, blir barnet omedelbart ogillat och alienerat från de andra. Öde och lämnas på egen hand plockas barnet slutligen upp av en apa som heter Kitty och uppfostras som sitt barn. Barnet, Ryuu, växer upp till en bra man men just nu attackeras och dödas hans mamma av Tirano. För att besegra Tirano och även hitta sin riktiga mamma, bestämmer Ryuu sig på sin egen resa. Mitt på sina resor möter han syskonen Ran och Don. Med sina nyvunna följeslagare börjar Ryuu sin kamp mot svårigheter och hinder.

2
  • 3 Välkommen till stackexchange. Oavsett om det är rätt eller fel, har du något som stöder ditt svar? Detta är för närvarande ett enda länk-svar som inte är en förutsättning för Stack Exchange-systemet om länken blir inaktiv.
  • Ja, det är den här. Tack så jättemycket!