Anonim

Amfibie (S2E08-10) Analys - Andrias, Kungen av Sus och LORE! | Nästa stora grej

Paddaolja som visas på Mount Myoboku producerades från en speciell fontän som gjorde det möjligt för användaren att lättare känna den naturliga energin runt dem. Detta användes i de inledande faserna av Senjutsu-träning av Jiraiya och Naruto.

Vi har dock sett flera combo-jutsu som används av Jiraiya som förlitar sig på Toads spitting Oil (Toad Oil Bullet). Som kan tändas i eld eller till och med blandas med både Wind och Fire Jutsu. Vi vet att paddor kan manipulera Chakra och är mest anslutna till Water Style.

Så produceras paddaoljan naturligt i paddans mage eller är det något som de uppnår av naturen manipulation (manipulerar flera chakra-natur, liknar Kekkei Genkai)?

Uppdatering: Jag förstår "Toad Oil" -baserade tekniker använder chakra, men källan till oljan förklaras inte. Jag har läst wiki-posterna och Wiki säger bara "omvandlar Chakra till olja" men förklarar inte det. Är det som Dragon Flame producerat av Dragons? För ett exempel i universum, ta en titt på Katsuyu och hennes / dess förmåga. Jag kan se att Sniglar producerar Slime och Katsuyu med det slammet som liknar Mizukages syrautsläpp. Detta är både en naturomvandling och Kekkei Genkai, samtidigt som det är naturligt möjligt. Gör paddor naturligt den här oljan, gör en naturomvandling. Finns det någon myt som tillskriver padda som spottar olja etc. är vad min fråga rör sig mot.

Dessutom bör de som är förvirrade om Ying-Yang-tekniker och naturomvandlingar gå igenom wikiasidan och läsa den citerade informationen! Naruto Wikia - naturomvandling

Bortsett från de fem elementära naturtransformationerna finns det en andra typ av naturtransformation som är källan till alla icke-elementära tekniker som Shadow Imitation Technique, Multi-Size Technique, medicinsk ninjutsu, genjutsu, etc. Det finns Yin Release ( , Inton), baserad på en shinobis fantasi och andliga energi, och Yang Release ( , Y ton), baserat på en shinobis vitalitet och fysiska energi. Tillsammans används de för att utföra Yin Yang Release ( , In'y ton, Onmy ton).

Du kan inte bara klubba någon slumpmässig teknik för att vara Ying / Yang.

Ytterligare uppdatering: Trivia-delen av Wikia för naturtransformationen gav en intressant ledning.

Tekniker som Toad Oil Bullet and the Poison Mist nämna "omvandla" eller "knåda" chakra till material eller ämnen, men har aldrig nämnts för att använda vissa chakranaturer.

Så jag tror att jag inte är den enda som är osäker på hur dessa tekniker utförs!

1
  • Det är en av paddans förmågor. Jiraiya kunde inte balansera sitt eget chakra ordentligt med naturlig energi, vilket resulterade i att hans utseende fick ett antal padda-liknande egenskaper när han använde Sage Mode, inklusive att använda oljerelaterade tekniker.

Toad Oil Bullet är en färdighet som används av Jiriya och omvandlade hans chakra till paddaolja. Han spottade ut en volym olja som var större än kroppens storlek och bevisade att han inte kunde ha lagrat den i kroppen. Så svaret verkar vara att det finns en teknik som omvandlar chakra till paddaolja.

Det är dock fullt möjligt att paddorna, särskilt de större, kan svälja paddaolja och återuppliva den senare för att spara chakraanvändning som krävs för att skapa den.

Det är anmärkningsvärt att paddaoljan de spottar ut och paddaoljan som används i Senjutsu-träning kan vara olika oljor. Wiki-posten på Mount Myoboku anteckningar:

Det finns en helig fontän på berget My boku som producerar en speciell olja som gör att människor lättare kan känna den naturliga energin runt dem

Så det verkar som att bara fontänen producerar Sage Mode-oljan. Sage Mode-oljan ser också ut som matolja, mycket lätt, klar och med samma konsistens, medan oljan som spottas ut för att antändas ser smutsig ut och mörk, ibland till och med ogenomskinlig.

Redigera: adressera din redigering. Det finns bara en sak som eventuellt kan läggas till, och det är en teori.

Du kopierade en rad från wiki på triviaavsnittet på sidan Nature Transformation. Men nästa rad ger en ENORM ledtråd.

Vissa andra tekniker som är involverade i att manipulera ämnen förväxlas ofta också med chakra-natur, såsom silke, ben och bläck. Dessa ämnen kan emellertid inte produceras från enbart chakra, vilket innebär att chakrat inte förändras i naturen, och det används snarare för att ändra redan existerande ämnen.

Oljan kallas Toad Oil, så det kan vara ett slags ämne som en padda naturligt kan skapa. Om så är fallet, skulle detta bokstavligen vara precis som Kimimarus Bone-baserad Jutsu, Shikotsumaku eller Kidomaru's Spider Technqiues. Precis som hur de kan ta det naturliga ämnet som redan finns (ben / spindelsilke) och använda Chakra för att skapa mer av det, skulle paddor göra detsamma. Kanske är det vad att knåda till ett ämne betyder att blanda chakra med ett ämne och omvandla chakrat till mer av det ämnet. Eftersom alla som använder paddaolja antingen är en padda eller Jiriya efter att han gått i Sage-läge och blir en del padda, skulle de troligen ha en naturlig källa att kopiera den via Chakra-knådning, om så verkligen är fallet.

6
  • 1 Använd detta för framtida referenser: anime.stackexchange.com/help/formatting :)
  • 1 "Konverterade sin Charka till Toad Oil", någon annan källa för denna formulering än wikien? Enligt vad jag har sett i anime / manga har vi bara fem naturtransformationer och olja var inte en av dem! Därav frågan hur produceras Toad Oil. Eftersom "Elder" Toads också använder oljebaserade jutsus verkar den ursprungliga "Regurgation" -teorin falsk. IIRC-kapitel har Naruto lärt sig en sådan teknik genom att låta Gamatatsu svälja mycket vatten eftersom han inte kände till några vattentekniker, men detta nämns aldrig i kanon.
  • 1 @Ryan Jag är inte säker på att du förstår Nature Transformations. Ljus- och mörkerteknikerna (Yin-Yang) förändrar inte chakrat till något material. De använder den för att utföra olika uppgifter som att konvertera din kropp / ande för att påverka den verkliga världen (Mind, Shadow och Body till exempel för Ino-Shika-Cho). Du kan inte bara klumpa ihop någon slumpmässig teknik till Yin-Yang eller Nature release. Uppdaterar frågan.
  • 1 @Arcane De gör det i princip. Skapandet av alltingsteknik är en Yin-Yang av en anledning, för det skapar faktiskt saker. Naruto använde den för att skapa ett helt nytt öga för Kakashi. I grund och botten omvandlas Chakra till vatten, eld och blixtar, liksom lava, och det är bara de uppenbara där materialet inte fanns tidigare. Om vi ​​kan omvandla Chakra till dessa saker, OCH med tillräcklig skicklighet till verkliga kroppsdelar, är det mycket möjligt att göra det till olja. Eftersom olja inte är en chakranatur finns det bara Yin / Yang och Yin-Yang kvar.
  • 1 @Arcane Redigerade också min fråga för att ta itu med din redigering, men som du påpekar betyder det i princip att det inte finns något Canon-svar, bara teorier.