Anonim

Webbyo Review - Ärlig recension ⛔ Nybörjare se upp⛔

Jag såg avsnitt 51 av Naruto (barn) och jag märkte denna jutsu. Min fråga är hur det fungerar?

2
  • naruto.fandom.com/wiki/Dead_Soul_Technique
  • Finns det något särskilt med jutsu som inte är meningsfullt för dig som inte redan var täckt?

Varje del av förklaringen som jag ska ge har hämtats direkt från den inofficiella Naruto-wiki: https://naruto.fandom.com/wiki/Dead_Soul_Technique

Dead Soul-tekniken beskrivs som en typ av chakraförstärkt kirurgi. Du kan se det som en avancerad marionettteknik som helt förlåter chakratrådar. Låt oss ta det steg för steg:

  1. Kabuto utför öppen hjärtkirurgi för att framkalla en puls. Genom oförklarliga sätt öppnar Kabuto brösthålan på ett lik. Sedan lyckas han hoppa igång hjärtat och skapa en kontinuerlig puls. Kanske använder han ett tekniskt redskap som liknar en pacemaker; kanske använder han avancerade chakraoperationstekniker för att återskapa och upprätthålla en puls. Hur som helst börjar hjärtat pumpa blod igen.
  2. Kabuto injicerar chakra i liket för att kontrollera det på avstånd. I grund och botten är detta en förbjuden, oetisk dockteknik som manipulerar kroppar inifrån. Om jag var tvungen att gissa den exakta inre tekniken, skulle jag säga att Kabuto injicerar chakra i offrets blodomlopp och manipulerar chakrat för att använda offret som en marionett. Hur som helst måste Kabuto hålla sig nära dockan för att fortsätta manipulera den. Han har också visat sig hålla sig still medan han kontrollerade liket; och han kan bara styra en åt gången, vilket innebär att denna speciella dockteknik kräver hög koncentration.
  3. Kabuto syr kroppen tillbaka och utför ytterligare operationer efter behov. Kabuto utför ofta kosmetisk kirurgi för att dölja dockan. På samma sätt undertrycker han dess kroppslukt på okända sätt. Olika tekniker för chakrakirurgi används sannolikt under denna process.