Anonim

Lukas Graham - 7 Years (Rap Cover av Danny Thomas) Officiell video

I ett av de tidiga kapitlen i Fullmetal Alchemist (kapitel 8 tror jag), när Edward och Alphonse åker med Armstrong tillbaka till Resembool för reparationer, ser vi Lust i samma tåg.

Här täcks inte hennes tatuering, till skillnad från senare i kapitel 34 när hon träffar Havoc på en date.

Den andra bilden är från slutet av kapitel 34. Detta är efter att Hawkeye stöter på Barry the Chopper, och efter att Mustang har börjat sin undersökning av de högre ups (vilket visas i samma kapitel). Avund visas också som spårar upp Mustangs aktiviteter i det kapitlet, men det är det innan Edward berättar för Breda om vad han vet från laboratorium 5.

Detta verkar antyda att hon täcker tatueringen för att se mer "normal" ut offentligt, men om så är fallet, varför skulle hon inte täcka över tatueringen tidigare? Eller är antagandet att hon täcker offentligt inte korrekt? (Med tanke på det kan det också vara relevant att tatueringen inte är det det där stor - vilket inte är en detalj som jag för närvarande minns - och därför misstänksam för någon som inte vet).

REDIGERA: Jag tror inte att Mustangs team känner till homunculi specifikt vid denna punkt i detta. Även om de har kvarhållit Barry the Chopper och så vet de något är uppe med filosofens stenar, jag kommer ihåg att Alphonse nämnde homunculi existens precis före avsnittet där Lust dödades och Mustang blev chockad av uppenbarelsen (åtminstone i Brotherhood, där han fortsatte att förlora kontrollen över sin körning).

6
  • Vad menar du "tidigare"? När täcker hon inte det? (Annat än privat, naturligtvis.)
  • @ キ ル ア: Jag hänvisar till hennes utseende på tåget (i den första bilden).
  • Ah, gotcha. Det var så litet att jag inte ens märkte det. : P
  • @ Memor-X: redigerade mina tidigare kommentarer i texten, eftersom de kan vara relevanta.
  • Det kan bero på att hon tror att hon inte kommer att stöta på någon som är viktig i förhållande till att se sin tatuering och så att hon inte kände behovet av att täcka över det.

Jag har bara sett den ursprungliga anime, så jag kan ha en fel uppfattning om hennes personlighet (och därmed motiv). Min första gissning är att på tåget är hon bara i allmänheten och har ingen anledning att täcka över det (för att inte tala om att outfit ser ut som det visar en viss klyvning, vilket kan vara till hjälp och verkar vara i linje med hennes personlighet) medan hon för datumet täcker för att dölja märket för militären som kanske eller inte vet om det. Även om de inte gör det är det definitivt ett intressant märke som skulle dra uppmärksamhet.

Min andra gissning är helt enkelt att hon täcker dagen för att se mer blygsam och mindre "slampig" ut.

3
  • Du kanske vill ange vilken anime-serie (av FMA) du tittade på i ditt svar.
  • 1 @Maroon Jag har redigerat det för att säga att jag bara har sett originalanime.
  • Att acceptera det här svaret för tillfället - ditt resonemang förklarar mer eller mindre hennes beteende (även om du bara har sett anime från 2003) för mig.

För i kapitel 8 känner ingen henne och hennes jobb var bara att "följa" på avstånd. Hon visar sig inte för någon. I kapitel 34 måste hon prata ansikte mot ansikte med Havoc, som är en del av utredningen om homunculi. Det är för riskabelt låt honom se hennes tatuering. Två helt annorlunda situationer med helt annorlunda risker.