Anonim

Demonstranter tårgas vid anti-höghastighetsjärnvägsdemonstration i Italien

Efter det sista avsnittet av Naruto Shippuden där Naruto och Hinata gör sig redo att gifta sig och slutar precis där, vad är det efter det?

Finns det en film eller går den in? Boruto?

Det finns två filmer efter slutet av serien.

Den första att titta på om du är intresserad av att veta saker som händer före äktenskapet som föregår de senaste episoderna är The Last: Naruto the Movie

Den andra filmen är Boruto: Naruto the Movie som täcker Chunin Arc of Boruto-serien och har också en anime-anpassning. Personligen tycker jag om anime-anpassningen bättre, särskilt på grund av bättre konstverk på skurkarna.

Du kan också titta på Boruto Anime direkt, förmodligen kommer du inte att ha några problem med att förstå den förutom att en karaktär som dyker upp många gånger i Boruto dröm är en karaktär från filmen The Last: Naruto The Movie.

Det finns också en OVA om dagen Naruto blev Hokage med titeln The Day Naruto Become Hokage (OVA). Det ingick på CD-skivor med begränsad upplaga och Blu-ray-utgåvor av Boruto-filmen.

Efter det sista avsnittet skulle jag rekommendera att titta på Boruto: Naruto filmen och fortsätt sedan med Boruto serier.

PS. Det finns också The Last: Naruto the Movie men det täcker historien före äktenskapet.