Anonim

💥Marches A A Twist💥Scots Guards💥 # säckpipor # trummor # skottland

I andra striden om Tokyo avfyrar Suzaku en FLEIJA som förstör en stor del av bosättningen. Guilford skjuter ut Shinkiro ur sprängradien och är upptagen. Hur kunde han ha överlevt? Min enda tanke är utstötning i sista minuten, men jag skulle vilja ha ett gediget svar eller andra teorier som verkar troliga.

Jag såg nyligen avsnittet i fråga igen och jag märkte att det inte visar att Guilford faktiskt konsumeras av FLEIJA. Vid noggrann undersökning slutar explosionen faktiskt bara om han skulle ha varit flytande. Detta kunde lätt ha möjliggjort en snabb utkastning eller användning av thrusterna, fäst på baksidan av flottörsystemet, som han kunde ha använt för att fly. Efter det, om Guilfordhad använde thrusterna, skulle han ha fastnat i det mindre vakuumet som sannolikt skulle ha förstört hans Vincent och det skulle ha hindrat honom från att återvända.

1
  • 1 Och han visas ALLTID skadade MÅNADER efter det.

Om han hade drabbats av FLEIJA Guilford och hans mekanik skulle ha förintats. Eftersom vi senare ser honom igen kan vi bara dra slutsatsen att han måste ha varit nära explosionen men inte träffats.
Troligtvis har kommunikationssystemet för hans riddarram fungerat felaktigt efter att ha varit så nära explosionen, vilket är anledningen till att videomatningen till Lelouchs mech plötsligt slutade.
Förmodligen kraschade hans mech sedan och orsakade de skador som vi senare ser.