Anonim

Martha misstänksam mot Kurt Rams mord

Katastrofen orsakas när någon som har dött läggs till i klass 3, allas minnen och register om det extra förändras av någon osedd kraft och den extra har en fysisk kropp som gör att resten av klassen kan interagera med honom / henne.

När man beskriver vad som kan ha orsakat att katastrofen existerade, när klass 3, 26 år tidigare vägrade att acceptera flickans död och började agera som om hon fortfarande fanns och ledde till att hon var på examensbildet, börjar det med en student vägrar att acceptera hennes död och ansågs först se saker tills senare fler elever bekräftade och läraren tillät den döda flickan att stanna kvar i klassen.

Fick flickan som dog 26 år tidigare en fysisk existens som hur extra gör eller såg klassen bara sitt spöke?

Det är en bra fråga.

Jag tror att klassen bara ser hennes spöke. Faktum är att Misakis spöke kände sig älskad och så stannade hon hela läsåret. Men detta faktum skapade en förbannelse, dödsfolk (extra) kom till klassen de närmaste åren för att känna sig som Misaki och när den naturliga numeriska balansen mellan eleverna gick sönder började människor dö.

Det var vad jag förstod när jag såg anime.

Med tanke på att se den döda flickan gradvis börja påverka hela klassen inte på en gång, var det hennes spöke på annat sätt någon kan se en fysisk kropp så snart den dyker upp.