Anonim

Anime- Human Ignorance (ASMV)

Jag har sett upp till avsnitt 120 av Fairy Tail-anime och vill börja läsa mangan medan jag avslutar anime. Jag är ganska ny på att läsa manga och vet hur man läser dem, det är bara att räkna ut vilken som är den första jag tycker är svår.

Jag skulle verkligen vilja få den första mangan (i berättelsen) till en julklapp men jag vet inte vilken som är först.

Jag började läsa det som listades som det första på en manga-webbplats (märkt som Fairy Tail 465 - 400 år) för att kontrollera om det var och slutade läsa spoilern:

Att Natsu är Zerefs bror!

Kan någon snälla hjälpa mig genom att berätta vilken manga jag behöver läsa först och vilken ordning har de andra?

Och

Om möjligt, Kan någon förklara märkningen "Fairy Tail 465 - 400 Years"? så att jag vet vad jag ska se upp i framtiden för att förhindra att det förstörs för mig själv.

Du bör läsa kapitlen i ordning från kapitel 1 till det senaste. På de flesta webbplatser kommer de att lägga de senaste tecknen (baserat på kapitelnummer) längst upp på sidan.

När det gäller din andra fråga: Fairy Tail 465 - 400 Years; betyder det som är kapitel 465 i serien, och titeln på det specifika kapitlet är '400 år'.

Som en FYI för dig finns det flera andra Fairy Tail-serier som är pseudokanon (eller helt kanon) relaterade till huvudberättelsen. Några av dem är skrivna av samma författare till kärnserien. Var bara uppmärksam på att vissa av dem har spoilers för historiska evenemang i huvudserien, men de är alla riktigt bra.