Anonim

Fallout 4 - Launch Trailer (PEGI)

Jag letar efter en anime som involverar en tonårspojke som går in i en virtuell verklighetsvärld, som resten av Tokyo. Den virtuella fastighetsvärlden som kom in hade ingen smärta, så spelare kunde skadas och inte känna någonting.

I berättelsen är han först på en cykel som hamnar i en bilolycka och cykeln kan inte repareras. Senare hittar han ett kreditkort som använder alla tre typer av valutor i världen. Kortet har ingen ägare och verkar "hacka" systemen. En flicka är på taket och ser pojken "stjäla" sitt kort. Pojken hittar en hungrig tjej och köper mat med kortet. En polis ser pojken köpa mat med mycket pengar och ser kortet. Polisen attackerar pojken.

Vet någon vad denna anime är?

1
  • Vet du ungefär när du såg denna anime, eller dess konststil, eller kanske utseendet på någon av karaktärerna?

Jag har aldrig sett showen själv, men det låter mycket som programmet Megazone 23, som handlar om en virtuell värld som drivs av en superdator som existerar som en modern dag (för oss berättar historien om framtiden) Tokyo.

Jag tror att du letar efter "OZ" där världen står inför problem i verkligheten så sömnkapslar skapades som kommer in i människor i en virtuell verklighet så att samhället kan fortsätta att röra sig. (Actionkomedi Drama Sci-fi Seinen). OZ (TOKIYA Seigo) är sannolikt vad du letar efter eftersom han slår av en bil medan han är på en cykelannons klagar över att behöva köpa en annan.