Anonim

NARUTO SAGE OF SIX PATHS FORM! || Naruto Shippuden REAKTION: Avsnitt 424, 425

Naruto hade makten att återväxa kroppsdelar för varje individ som vi såg med Kakashi. Heck, han återställde Guy som var på randen till döden. Var det därför inte möjligt för Naruto att ta Obitos vänstra öga, transplantera det till Kakashi och sedan bara återställa Obitos förlorade öga? Det skulle ha varit det perfekta scenariot med Kakashi som hade en ny Sharingan och Obito hade båda ögonen och kunde få tillgång till Sharingans fulla kraft.

1
  • Relaterade och relaterade

Sharingan och Mangekyou Sharingan orsakas av en speciell typ av okulärt chakra som har sitt ursprung i en Uchiha-hjärna. Vanligtvis kommer en orsak till kraftfulla känslor att väcka Sharingan, och stor förlust kommer att utveckla den till Mangekyou. När du väl är upplåst är det ganska enkelt att aktivera dem. De kan transplanteras och till och med behålla sina förmågor. Även om det kan ha varit ett undantag på grund av dess befogenheter i rymden visade Kakashis fall att det till och med kunde utvecklas till Mangekyou trots att det inte var i Uchiha. Kakashi kunde aktivera och avaktivera Mangekyou-formen. Han kunde emellertid aldrig inaktivera Sharingan och var därför tvungen att täcka över sitt Sharingan-öga när den inte användes för att bevara chakra.

Därefter, efter Obitos död, använde han sina rymdkrafter för att överföra sitt chakra till Kakashi. Genom att göra det överförde han också sitt okulära chakra, som tillfälligt väckte Obitos Mangekyou i Kakashi. När Chakra var förbrukat och Sharingan släppt var det borta för gott.

Slutligen finns det en som gick igenom en mycket liknande situation, Madara. Som påpekats hade Madara vid ett tillfälle Obitos Mangekyou och hans egen Rinnegan. Genom att ha ett andra öga, trots att ha låst upp Rinnegan, utvecklades det inte till ett Rinnegan. Han transplanterade till och med regelbunden Sharingan före sin död, men de utvecklades inte heller till Rinnegan, trots att upp till flera år mellan honom gav sin Rinnegan till Nagato, transplanterade reserv Sharingan och dör.

Nu var det naturligtvis inte Madaras riktiga ögon, men det faktum att han hade det okulära chakrat som krävdes för att väcka även Rinnegan, men kunde inte göra det med en Sharingan och ett Mangekyou-öga säger mycket.

Med allt som är etablerat har vi en anständig mängd bevis som säkerhetskopierar vad som skulle hända om Naruto växte ett nytt öga för Obito. Det som troligen skulle hända är att det nya ögat skulle vara ett normalt Uchiha-öga, vilket är nästan identiskt med något annat vanligt öga. Det skulle ha potential att låsa upp Sharingan och Mangekyou Sharingan, och Obito kunde förmodligen lättare låsa upp dem än normalt, men det är omöjligt att säga om det skulle hända omedelbart, ta månader att göra det eller någonstans däremellan.

Så, att transplantera Obitos vänstra öga till Kakashi och sedan ha Naruto återväxt Obitos öga skulle sannolikt kunna skapa 2 ögon med Obitos Mangekyou-krafter, givet en okänd tid innan han kunde återväcka sina krafter.

Det visar dock huvudorsaken till att de inte gjorde det, förutom att situationen hindrade dem från att tänka på det. De kunde inte riskera att det inte fungerar direkt. Obito var under Zetsus kontroll tills Kaguya dök upp, och de behövde allt de hade för att bara knappt dra av segern. Obito med sina vänstra ögons krafter är vad som båda fick Sasuke ur dimensionen Kaguya kastade honom i ensam och räddade Kakashi från hennes All-Killing Ash Bones. Oddsen att hans nya vänstra öga väcks helt till Mangekyou inom några minuter innan det behövdes är liten till ingen. Sedan, efter att den använts två gånger under kritiska omständigheter, vände han sig till ask.