Anonim

Prez Elex-Lax: Presidentvalet Laxativ | Vi Internet-TV

Jag tittar för närvarande på den amerikanska Dragonball Super dub på Toonami och jag märkte att Goku och Vegeta driver upp till Super Saiyan Blue men använder inte Super Saiyan God. I den japanska anime och manga är Super Saiyan Gud en användbar transformation separat från Blue och Goku använde den för att bekämpa Hit och för att övermäla trunks och för att bekämpa de kvinnliga Saiyans. Varför hoppar de över det här i Amerika?

2
  • Kan du lägga till några referenser till vilka avsnitt / tider du pratar om? Det är ganska svårt att räkna ut vad du pratar om annars.
  • Super saiyan Gud är rött hår. Du säger att de förvandlades till gud men ändå använde termen blå?

Super Saiyan Blue Transformation kallas SSGSS som är (Super Saiyan God Super Saiyan). Detta är en transformation som uppnås genom att kombinera en Guds krafter med Super Saiyan-transformation.

Denna omvandling är betydligt starkare än Super Saiyan Gud-omvandlingen. Den enda skillnaden är att den förbrukar mer uthållighet och är mer fysiskt ansträngande för kroppen. Eftersom omvandlingen är starkare använder Goku och Vegeta denna omvandling över Super Saiyan Gud.

Observera att mangan och anime har många skillnader. Goku använder aldrig Super Saiyan God-omvandlingen mot Hit i anime. Han använder inte Super Saiyan Blue staplad med Kaioken mot Hit i mangan. Dragon Ball Super Dub skiljer sig dock inte riktigt från huvudserien. I anime använder Vegeta aldrig denna omvandling medan Goku gör det (Obs: I mangan använder Vegeta omvandlingen). Goku använder sig av Super Saiyan God-omvandlingen senare i serien efter att ha använt den mot Beerus.

Spoilers Anime

  • Goku använder Super Saiyan God-omvandlingen inledningsvis i Power-turneringen medan han hjälper Hit att slåss mot Dyspo och Kunshi på grund av att han sparar uthållighet och är starkare än de vanliga Super Saiyan-omvandlingarna.
  • Han använder den igen under sin första kamp med Jiren.
  • Transformationen används av Goku under hans kamp med Caulifla och Kale och även mot Base Kefla tills han förvandlas.
  • Han använder äntligen denna omvandling mot Anilaza, innan han förvandlas till Super Saiyan Blue för sin sista attack.