Anonim

Donnie Iris - Ah Leah

Jag har precis avslutat 52 avsnitt av You're Under Arrest på watchcartoononline. Men jag kan inte hitta några avsnitt av You're Under Arrest 2 eller 2001 och jag har inte kollat ​​Full Throttle bara om universum försöker tortera mig.

Kan någon hjälpa mig med länkar?

Obs, jag är dum och kan bara engelska. Jag säger detta för i min sökning efter ett annat avsnitt hittade jag ett i koreansk dub.

Enligt Anime News Network, You're Under Arrest: Second Season och You're Under Arrest: You're Under Arrest: Full Throttle kan streamas från Anime News Network och Hulu.

Men jag har aldrig kunnat hitta Anime News Network Stream-länkar och när du letar efter Du är anhållen på Hulu står det "För närvarande inte tillgängligt" med Googles resultat som säger:

You're Under Arrest är för närvarande inte tillgänglig för direktuppspelning på begäran, men kan vara tillgänglig på Hulu med Live TV beroende på regional tillgänglighet. Prova Live TV gratis.

Detta kan bero på betalvägg eller geoblocking på Australien.

Du kan dock plocka upp hela samlingen av andra säsongen och full gas på DVD från Rightstuff.

Det bör påpekas att andra säsongen och full gas endast är subbed eftersom Anime News Network inte har något Engelska spelare lista till skillnad från den första säsongen.