Anonim

Ariana Grande blir skadad i Escape Room With James Corden

Innan Hollowfication Incident (i anime) ser vi Kisuke Urahara kallas till ett rum för att träffa överkapten Genry sai Shigekuni Yamamoto, med närvaron av 2 andra kaptener. Efter detta avslöjas att han är den nya Squad 12-kaptenen, så vi kan dra slutsatsen att detta var kaptenens examen.

Tidigare i serien lärde vi oss att det är ett krav att alla kaptener måste behärska Bankai för att bli kapten (med undantag av Kenpachi Zaraki), men jag kan inte se hur Kisukes Bankai kan utvärderas i det lilla rummet. Med tanke på hur de satt, verkade det som om allt de skulle göra är att prata.

Så vad exakt händer under en kaptenens examen?

1
  • Detta är ett av mysterierna i blekmedel som kubo aldrig har tagit upp, han har faktiskt aldrig visat en kaptenes anslutning, även om det kan spekuleras att vi kunde veta att en person har bemästrat bankai genom att titta på hans reaitsu-nivåer

Det är verkligen sant att alla kaptener måste bemästra Bankai innan de ens blir kaptener och Urahara sägs ha bemästrat det på bara tre dagar.

Vi vet inte vad som händer i examensrummet, men de övervakande kaptenerna tillsammans med Yamamoto kunde redan känna till hans bankai-behärskning och utsätta Urahara för olika tester, såsom att utvärdera hans övertygelse, hans förmåga att befalla andra, hans beslut skapande och andra egenskaper en kapten bör ha innan han tillträder den rollen.

Urahara är inte den enda som är bankai-manifestation är mycket stor, detsamma kan man fråga om Mayuri Kurotsuchi som är bankai är mycket större än Urahara.

Så för att svara på din fråga handlar förmodligen Captain Exam inte bara om makt, utan hur en Shinigami kan utöva auktoritet och ansvar över sina underordnade för att slutföra uppgiften till hans trupp.

Det finns tre olika sätt att bli kapten på Gotei 13

  1. Att ta kaptenens skicklighetsprov som kräver förmågan att utföra bankai. Förmodligen blir de flesta Soul Reapers kaptener med den här metoden. Minst tre befintliga kaptener, inklusive generalkommandören, måste bevittna testet.
  2. Att ha personliga rekommendationer från minst sex kaptener och godkännande från minst tre av de återstående sju.
  3. Att besegra en kapten en mot en med minst 200 vittnen från kaptenens division. Kenpachi Zaraki är den enda kända kaptenen som har uppnått sin rang med denna metod

Obs: Detta svar är från toddfroggs i yahoo-svar och inte mitt svar

2
  • Välkommen till Anime & Manga! Det är uppskattat att du nämnde en källa, men det skulle vara bättre om du också tillhandahåller länken till den, och det skulle vara jättebra om du placerar det citerade svaret i offertblocket (eller lägger till > till början av meningen). Du kan fortfarande redigera ditt inlägg för att förbättra det :)
  • 1 Detta svarar inte på frågan som inte frågar hur man blir kapten utan vad som händer under en kaptenens examen med hänvisning till när Kisuke Urahara gick för att ta sin