Anonim

Hej nitton - Steely Dan

Jag skulle vilja titta på Bungaku Shoujo-filmen någon gång, men jag vill inte ha spoilers för romanerna. Skimrar över Wikipedia-sidan verkar det som om vissa händelser inte har hänt än i slutet av den fjärde romanen, medan andra händelser tycks motsvara tidigare romaner. Det kan finnas andra spoilers, några av dem stora, och det gör mig också rädd för att undersöka detta ämne för djupt på egen hand.

Vilka romaner ger de viktigaste poängen för filmen? Använd spoiler-taggar efter behov.

4
  • +1, även om det är ganska irrelevant att lägga till bilden i frågan, får den frågan att se bättre ut med den (eller jag antar att frågan är användbar också)
  • @ Memor-X Jag kunde inte motstå, jag älskar Miho Takeokas konst för Bungaku Shoujo. Jag hoppades att några få se bilden och bestämma sig för att kolla in den här underuppskattade serien. Om du tycker att det är för irrelevant kommer jag att redigera för att ta bort det.
  • du uppnådde verkligen det, lätt roman låter intressant och eftersom Yen Press har släppt dem på engelska kanske jag bara jagar böckerna själv. av irrelevant menar jag huvudsakligen att normalt om en bild läggs upp är den normalt relaterad till punkten i frågan / svaret, i det här fallet kan jag inte riktigt se det men som sagt får det frågan att se bättre ut så ta inte bort den !
  • @ Memor-X De har en ganska intensiv shoujo-melodrama till sig, som kan driva bort vissa människor, men jag brydde mig inte om det, och jag älskade konsten och alla referenser till klassisk litteratur.

Jag har läst de fem första romanerna och utifrån vad jag ser är filmen huvudsakligen den femte romanen (som också är den tjockaste), även om det finns några delar av de andra romanerna där, särskilt i början och i slutet (efter scenen i planetariet).