Anonim

SUPER SAIYAN BLÅ GOKU & VEGETA! | Dragon Ball Xenoverse 2 - Walkthrough del 33, spel PS4

Vegeta har uppnått SSJB-makten, så ska vi dra slutsatsen att han kan transformera till andra mindre kraftfulla transformationer som ses på Goku?

Hur man uppnår SSJ3-transformation

Tja, det finns inget konkret sätt att uppnå den formen, Goku upptäckte SSJ3-formen medan han tränade i andra världen. Det är möjligt att tid enligt Goku inte existerar i efterlivet; som sådan är det lättare att använda Super Saiyan 3. För Gotenks fall är de i princip genier hos SSJ eftersom de är 1/2 Human 1/2 Saiyan Hybrid. Jag täckte detta ämne här (Är halvblodiga Saiyaner starkare än renblodiga Saiyaner?).

Kan Vegeta uppnå SSJ3-transformation

Det finns inga officiella svar på det ännu. I teorin hade Vegeta makten, och han var tillräckligt stark och kapabel för att uppnå den. Om han tränar i Otherworld efter att han dog under Buu Saga, kan han driva sig lite mer framåt, vilket gör det lättare för honom att uppnå formen. Vegeta bevittnade att Goku kämpade mot Kid Buu i SSJ3-form, han förstod att det var extremt kraftfullt, men ändå hade det allvarliga nackdelar. Det leder i synnerhet till utökade nivåer av trötthet, även långt efter att ha slagit ner. Genom träning verkar Super Saiyan 2 faktiskt vara en mer pålitlig, stabil och effektivare form. Men som alltid spenderar vegeta all sin tid på att komma ikapp att han aldrig ens tänkte överväga en möjlighet till en form bortom Super Saiyan 2.

Hur man uppnår SSJG-transformation

Det här var enkelt. Det görs genom att utföra en ritual. Det kräver att 6 renhjärtade saiyaner håller händerna i en cirkel och överför sina ki till Saiyan som blir Super Saiyan-guden.

Goku är vald som huvud Saiyan eftersom du vet att han är huvudpersonen. I avsnitt 9 av Dragon Ball Super sa Goku att han kommer att göra Vegeta till nästa om han misslyckades med att bli Super Saiyan Gud genom ritualen.

Kan Vegeta uppnå SSJG-transformation

I teorin, ja, mycket troligt. Vegeta kunde ha uppnått SSJG-form om han är den viktigaste under ritualen, men ändå har den inte något konkret bevis på det.

Enligt det här

https://www.youtube.com/watch?v=rFWiOzVUB7E eller detta

https://www.youtube.com/watch?v=rP3XyAEwA5o (SPOILER)

i manga # 22 ses Vegeta i Super Saiyan God (röd) transformation.

Så det skulle vara officiellt att Vegeta kan få en av dem (se avsnittet om spoiler för att se vilken)