Anonim

Fiske stereotyper

Så jag har just tittat The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky, och tydligen i det, förseglade Mama Hawk

De sex riddarna i svart för 3000 år sedan sa att de var lika starka som de tio budorden.

I slutet av filmen kunde hon också äta attacken från

odjuret som bara var vid makten starkare än De 10 buden.

Hur stark är hon egentligen för att ha kunnat försegla sådana monster? Är det jag eller är mangan ganska inkonsekvent om effektnivåer?

2
  • Hur mycket kanon finns det i filmen? Med tanke på hur lite vi vet om mammahök vid denna tidpunkt i mangan är det svårt att säga. Man bör också komma ihåg vad som har hänt i mangan sedan säsongen en av anime hade avslutats.
  • det mesta av filmen är icke-kanon, det är bara en liten omväg medan nästa säsong släpps. Jag säger detta för att de flesta anime-serierna gör det här, ta en titt på seriens helhet och drakboll. De släppte massor av filmer som mestadels inte är kanoner.

De sex svarta riddarna var inte i närheten av T.C: s kraft, faktiskt är den svagaste T.C förmodligen kraftfullare än alla tillsammans. Det sägs med största sannolikhet hålla tittarna intresserade av filmen. Du skulle lätt tappa intresset om du visste att de var ett svagt gäng som kunde hanteras på mindre än 10 sekunder. Det här är också anledningen till att de var tvungna att dra skit som att Meliodas är ur drift på grund av svärdet, etc. Jag ska inte ge bort för mycket av filmen här för dig som är intresserad av att titta på filmen.

Hur stark Mama Hawk egentligen är,

Spoiler varning

Det här är inte en enorm spoiler men ändå är det fortfarande en mild spoiler.

Mammahök är faktiskt en varelse från skärselden precis som hök, hon är ganska jävla stark. Jag tror att hon är starkare än de flesta av buden när det gäller rå styrka, hon kan faktiskt inte jämföras med dem eftersom buden också har kraften i de förbannelser som demonkungen ger. Jag säger detta för att hon klarar av en attack från Derieri och hon kan äta Monspeets helfågelfågel som om det inte var något. Eftersom det uppskattas senare i serien är alla skärseldvarelser ganska jävla starka eftersom det är en döds- eller dödsituation där inne, det här är också anledningen till att hök lever trots att de dödades av svart snö under säsong 1.

Nästa del är en riktigt stor spoiler, läs på egen risk.

Senare i serien avslöjades att hök har en bror som också är från skärselden och han är en dålig röv som faktiskt är ganska jävla stark. Jag ska inte ge bort för mycket, men baserat på den mammahök är en väldigt stark varelse. Men de faktiska effektnivåerna jämförs inte någonstans.

Om svaret fortfarande inte har uppfyllt dig, fortsätt läsa. Men detta kan förstöra en ganska stor överraskning i serien för dig, jag försöker bara motivera varför jag tycker att mama hawk är en kraftfull varelse i nästa del, du kan hoppa över den om du vill njuta av serien.

Senare upptäcker vi att demonkungen är den som skickade hök, hans bror och mammahök för att spionera på Meliodas. Så jag antar att han valde varelsernas elit för att göra det och gav dem lite kraftförbättring så att de kunde fullgöra sitt jobb och inte dö som Wandel (papegojan skickades för att spionera på Meliodas av demonkungen), vilket gör dem den starkaste av alla skärseldens varelser.

1
  • Det här är verkligen enorma spoilers, men de svarar på min fråga. Tack!

Jag tvivlar starkt på att de sex svarta riddarna var någonstans nära TC-nivå. Meliodas avslutade sin kamp på fem sekunder så snart han aktiverade sina demonmakter. Resten av de svarta riddarna var jävla svaga. Som i gilthunder kunde ha hanterat dem.

Om hökmamma är mor till kaos också i kanon, då är hon lätt Demon kung / högsta gudomnivå om inte mer.

0