Anonim

Topp 5 Zoros framtida motståndare

Finns det någon koppling mellan att vara D och kejsarens haki?

4
  • Hittills är det bara känt att det är en sällsynt förmåga, bara vet att det visar sig hos människor med en kung, men det är inte kopplat till D.s vilja. Det finns gott om tecken med kejsarens Haki utan D-namnet: Hancock , Rayleigh, Shanks, Whitebeard, etc. Heck, de enda Ds som har visats ha kejsarens Haki hittills är Luffy och Ace.
  • @paulnamida Rayleighs fullständiga namn är Silvers D. Rayleigh. Vi vet inte Shanks fullständiga namn. Men Doflamingo, Big Mom (Charlotte Linlin) och Katakuri fick kejsare Haki.
  • @xdn Jag tror inte att Rayleigh är en D, kan du berätta för mig när det nämns att Rayleigh är en?
  • @Gravinco Du har rätt! Det var förmodligen en felinformation i anime när jag tittade på den första gången och höll den i min hjärna. Tack för att du påminde mig!

Conqueror's Haki är mycket sällsynt förmåga som bara 1 av en miljon kan få. Till skillnad från Beväpning och observation Vilket kan vara vunnit genom Träning, Conqueror's Haki kan inte. du måste vara född med det.

De med Conqueror's Haki sägs ha en egenskaper hos en kung (eller Drottning om hon). Vilket showen har visat med Roger (Pirate King), The YONKOs (Emperors), Hancock (Empress) och Doflamingo (Celestial Dragon).