Anonim

Bleach & DBZ AMV- Animal I'm Become HD (läs beskrivning)

Hur jämför Goten och Trunks med dem när det gäller deras kraft? Jag antar att de är starkare eftersom de kan bli Super Saiyan i en yngre ålder. Är Goten starkare än Trunks eftersom han är son till Goku?

Jag tror att det skulle vara bekvämt och rättvist att jämföra kraftnivåerna för deras karaktärer när de är lägre än 13 år gammal, med tanke på Goten och Trunks ålder.

  • Du har fel när Goten och Trunks är de starkaste. Den starkaste av gänget om Gohan. Gohan enligt manga är 9 år gammal under Cell Games och 11 enligt anime. Han uppnådde Super Saiyan 2 vid den här åldern och var också starkare än Goku och Vegeta i sin Super Saiyan-form även vid den tiden och därmed uppenbarligen starkare än Kid Vegeta och Kid Goku och även Kid Goten och Trunks, med tanke på att de inte har behärskat Super Saiyan 2 än.
  • Du har fel om Goten är starkare än Trunks. Kid Trunks är ett år äldre och har mer kampupplevelse. Han tränade med Vegeta under sin barndom medan Goten tränade med Chichi och började bara träna med Gohan riktigt sent. Också, Goku själv uppgav att Trunks var starkare, när de lärde sig fusionsdansen av Goku, som du kan titta på här.
  • Ironiskt nog var den starkaste kämpen i multiverset den svagaste gruppen i sin barndom. Kid Goku var betydligt svagare än Kid Vegeta. I Raditz-sagan var Goku det 25 år gammal och till och med tillsammans med Picollo, kämpade för att besegra Raditz. Kid Goku är uppenbarligen betydligt svagare än denna Goku. Raditz angavs också vara lika stark i förhållande till Vegetas och Nappas Saibamen. Kid Vegeta visas här och förstör Saibamen lätt som om de inte är något, vilket gör honom starkare än Kid Goku.

2
  • Ja, om du säger om Goku under 13 år besegrade han nästan mästaren roshi (12 år på världsmästerskapen) men det är inte nära Vegeta-nivån som är över 9000 men Goku uppnådde detta medan han kämpade med Vegeta
  • Mästaren Roshi var uppenbarligen svagare än Raditz (som har samma kraftnivå som en Saibamen) och till och med både vuxen Goku och vuxen Picollo kämpade med honom. Kid Vegeta förstörde Saibamen som om de inte var något.