Anonim

Shakthi - Yamaga Unde Ni Andam

I avsnitt 83, två eller tre avsnitt efter att Hidan och Kakuzu fångar de två svansarna, säger Nagato att endast fyra djur är kvar. Men i anime visades endast två djur fångas (Shukaku och de två svansarna). Så 7 djur kvar.Finns det några filmer däremellan eller saknade jag något avsnitt?

2
  • IIRC det finns ett avsnitt som visar sammanfattningen av dem alla som fångas.
  • De visade det bara antar jag ...

Tidslinje som jag tecknat
1. Kokuo (Han) fångades INNAN shipuuden startades

Efter att ha bott i en ospecificerad skog föll Koku så småningom i Iwagakures besittning och förseglades i Han men fångades och extraherades av Akatsuki.

2.Gyuki fångades INNAN shipuuden startar

I anime, under ett gemensamt Ch nin-prov mellan Konohagakure och Sunagakure, försökte F hindra Suna-nin H ichi från att extrahera Shukaku från sin värd Gaara. Hennes misslyckade försök fick henne att fästa uppmärksamheten hos H ichi, som också började extrahera Ch mei från F . [6] I slutändan stoppades extraktionen genom ingripande av Neji Hy ga, som använde sin mjuka knytnäve för att blockera chakrapunkterna från vilka Ch mei blev extraherade och därmed avstänga kedjorna. [7] F tillfångatogs senare av Akatsuki-medlemmarna Kakuzu och Hidan, vilket ledde till att Ch mei extraherades från sin jinch riki och förseglades i den demoniska statyn av den yttre vägen. [8]

Shipuuden börjar

3.Deidara (och Sasori) fångar Shukaku (Gaara) - Naruto återvänder

Under Gaaras tid som den femte Kazekage fick Deidara och Sasori från Akatsuki att fånga Shukaku.

4.Hidan och Kakuzu fångar Matatabi (Yugito) - Akatsuki Suppression; Asuma dör

Strax efter hennes introduktion fångades Yugito av två Akatsuki-medlemmar, Hidan och Kakuzu.

5.Tobi och Deidara fångar Isubo de tre svansarna - Naruto börjar sin vindträning

I mangan konfronterade Tobi och Deidara odjuret ungefär samtidigt som Naruto Uzumaki hade börjat sin utbildning för vindfrigöring, som den svarade genom att börja jaga Tobi. Med distraherad Three-Tails formade Deidara en explosiv lerfisk i ett försök att fånga den.
Detta var en fillerbåge i Anime, där Leaf försökte fånga odjuret och misslyckades

6.Kisame fånga Son Goku (Roshi) - Itachi eftersträvas; Sasuke mot Deidara

Efter en osedd och svår kamp med Kisame Hoshigaki besegrades och fångades R shi av Akatsuki-medlemmen

7. Endast animering: Saiken (Utakata) fångas av Pain

I anime, i ett försök att stoppa Fury-tekniken från att orsaka otydlig förstörelse, gick Utakata i sin fulla Six-Tails-form för att skydda sprängningen. Senare konfronterades Utakata och fångades av Nagato's Six Paths of Pain. Därefter extraherades Saiken från Utakatas kropp och förseglades i den demoniska statyn av den yttre vägen, vilket dödade jinch riki under processen.

Så två djur fångades innan anime startade. Den fjärde Mizukages odjuret strövade ensam av någon anledning och Utakatas odjur är jag inte säker på. I Anime, dess visas efter Roshi, behöver en omklockning för att bekräfta. Som jag minns Utakata fångades medan Sasuke kämpade mot Itachi och Jiraiya, Pain.

8.9 Fångandet av Gyuki och Kurama misslyckades av Kisame och Pain.

EDIT: Lade till relevanta citat för alla djur från wikien (Källa)

2
  • Var inte i Shippuden när Fu deltog i Chunin Exam?
  • Det var en flashback-båge som visas i shipuuden. Men chuunin-undersökningarna äger rum före Shipuuden, dvs. Narutos hemkomst

Spoilers

I Naruto när ett tailed odjur är förseglat i Gedo Mazo (eller den demoniska statyn av den yttre vägen) dyker en elev upp i ett av ögonen. Vi kan använda detta för att bestämma i vilken ordning tailed djuren förseglades.

I början av Naruto Shippuden var 2 svansdjur redan förseglade. (Manga kap.256 s.16) Dessa svansdjur bekräftas aldrig men jag tror att de är Kokuo (5 svansar) och Chomei (7 svansar). I anime fångades Chomei under de gemensamma Ch nin-testerna mellan Konohagakure och Sunagakure. Detta hände innan Shippuden började. (Hopes Entrusted to the Future, avsnitt 413 av Naruto: Shipp den) När det gäller Kokuo har jag bevis för när alla andra svansdjur beseglades så han måste ha tätats före Shippuden.

Nästa förseglade var Shukaku (1 svans). Bilden är av låg kvalitet men du kan se säkert i Manga kap.261 s.17. Om du jämför den här bilden med Manga kap.256 s.16 kan du se att det fanns två djur beseglade före Shukaku och tre djur beseglade efter.

Nästa gång vi ser Gedo Mazo är i kapitel 329, när det har fyra svansdjur förseglade inuti. Det är här det blir förvirrande eftersom Saiken (6 svansar) är det enda svansdjuret som kunde ha förseglats i detta gap. Wiki säger dock att han inte blir förseglad förrän efter att Sasuke bekämpar Itachi. Saiken fångas under Six-Tails Unleashed-bågen, som täcker avsnitt 144 till 151. Jag tror inte att det finns något i dessa avsnitt som säger att detta måste inträffa efter att Sasuke bekämpar Itachi, så vi kan säga att detta händer efter att Garra fångats och innan Asuma dör.

Nästa tailed odjur förseglas direkt efter att Asuma dör. Det här är Isobu (3 svansar). Du kan se detta i kapitel 331 s.13.

Nästa tailed odjuret är Matatabi (2 svansar). De flesta tror att hon var förseglad före de tre svansarna eftersom hon fångades före de tre svansarna. Jag vet inte varför Akatsuki väntade på att försegla henne. Kanske för att de tre svansarna inte hade en jinchuriki så de bestämde sig för att försegla den först. Hur som helst kan du se detta i kap.332 s.6.

Det sista tailed odjuret Akatsuki sälar är Son Goku (4 svansar). Han är förseglad i kap.354 s.11. Bilden är inte fantastisk här, men om du tittar på kap.332 s.6 när Matatabi förseglades kan du se att det bara finns tre tailed djur kvar.

Gyuki (8 svansar) och Kurama (9 svansar) förseglas inte i Gedo Mazo förrän i fjärde stora världskriget i Shinobi. Vid vilken tidpunkt Akatsuki är ganska mycket inte längre i närheten. Jag vill påpeka att en del av Gyuki förseglades i Gedo Mazo i kap.419 s.11.

Det här är den ordning som de svansade djuren förseglades i: * Jag lade till inte bekräftat för de som mangan inte uttryckligen anger.

  1. Kokuo (5 svansar) - inte bekräftad
  2. Chomei (7 svansar) - inte bekräftad
  3. Shukaku (1 svans)
  4. Saiken (6 svansar) - inte bekräftad
  5. Isobu (3 svansar)
  6. Matatabi (2 svansar)
  7. Son Goku (4 svansar)
  8. Gyuki (8 svansar) - kinda

Under kriget förseglar Madara dem alla i rätt ordning. Inklusive Kurama.

Ordningen att tailed djur fångades liknar den ordning de förseglades:

  1. Kokuo (5 svansar) - inte bekräftad
  2. Chomei (7 svansar) - inte bekräftad
  3. Shukaku (1 svans)
  4. Saiken (6 svansar) - inte bekräftad
  5. Matatabi (2 svansar)
  6. Isobu (3 svansar)
  7. Son Goku (4 svansar)
  8. Gyuki (8 svansar) - kinda

Om du är nyfiken vem som fångat varje stjärtdjur:

  1. Kokuo (5 svansar) - okänd
  2. Chomei (7 svansar) - Kakuzu och Hidan
  3. Shukaku (1 svans) - Deidara
  4. Saiken (6 svansar) - Smärta
  5. Matatabi (2 svansar) - Kakuzu och Hidan
  6. Isobu (3 svansar) - Deidara och kinda Tobi
  7. Son Goku (4 svansar) - Itachi och Kisame
  8. Gyuki (8 svansar) - Team Taka - Sasuke, Suigetsu, Karin och Jugo
1
  • 1 Jag vet att den här frågan är två och ett halvt år gammal, men jag kunde inte hitta någon som bokade rätt beställning någonstans online.

1 tailed deidara 2 svansar hidan 3 tailed utan värd eftersom tobi manipulerade yagura och deidara fångar 3 svansar utan värd 4 svansar kisame 5 tailed aldrig visas i anime så manga bara, det finns en chans att det måste vara deidara. 6 svans 6 smärtvägar 7 svans kakazu och hidan när chunin-examen var klar 8 svans var sasuke men misslyckades 9 svans sex vägar av smärta och nagato men dog senare.