Anonim

Nightwish - Medan dina läppar fortfarande är röda (OFFICIELL VIDEO)

Så vi får höra att förseglingen försvagas under graviditeten. Och vi kan se det i Kushina-episoderna. Men om förseglingen försvagas under graviditet, varför skulle de tillåta kvinnor att bli Jinchuuriki? Är det inte säkrare att bara utse en man till rollen? Har de något att vinna på att utse en kvinna? Jag menar .. Kushina var en kvinna ... Kyuubis tidigare Jinchuuriki var också en kvinna. Varför är det så?

När vi diskuterade vem nästa Jinchuuriki skulle vara, höjde ingen händerna och gick som "Det är inte ett bra val alls! Ni förstår att om hon vill ha barn måste vi organisera en superhemlig plan för att utnyttja detta. Som jag är säker på att någon sa "Det är OK, det är inte som att någon slumpmässig naken man kommer att attackera oss medan hon föder och utnyttjar denna mekaniker .... eller hur?"

7
  • Jag tror att de bara behöver någon som är Jinchuuriki, och så spelar inte kön någon roll.
  • Det är förmodligen inte lätt att hitta lämpliga värdar som Jinchuuriki. Både Kushina och Mito var från Uzumaki-klanen vars medlemmar är kända för att ha starka livskrafter och därför valdes de. Dessutom minns jag att den 4: e Raikage nämnde att Jinchuuriki vanligtvis är släkt med Kage (syskon / make). Kanske valdes Kushina med hopp om att hon skulle bli make till den 4: e? Jag är dock inte säker på om det finns några kanonbevis ..
  • Närhelst jag ser NÅGON fråga som öppnas med "varför fick kvinnor tillåtelse" kryper jag och blir irriterad.
  • @zyten Det anges uttryckligen i anime att Kushina köptes med det enda syftet att vara JIchuriki när den första hustrun gick bort. Detta var innan Kushina och Minato träffades.
  • @NZKshatriya Även om formuleringen kan ha varit dålig är detta en giltig fråga för Narutoverse, för att välja en kvinna som en Jinchuriki ger en uppenbar nackdel, försvagning av sigill under förlossningen. Jag tror att det här kan vara en bättre fråga om formuleringen förbättras.

Det har funnits tre kända Jinchuriki för Kurama, alla från Uzumaki-klanen. Mito, Kushina och Naruto.

Efter Madara och Hashiramas sista strid i slutet av dalen insåg Hashirama att Kurama var för farligt för att gå ensam i världen. Mito valde att försegla Kyuubi inom sig själv på grund av sin kunskap om Uzumaki-klanens förseglingsteknik, exceptionell chakra och livskraft, och det faktum att han var nära First Hokage innebar att han kunde kontrollera situationen om förseglingen försvagades och Kyuubi gick på fängslande. Således var Mito ett bekvämt och självklart val vid den tiden.

Naruto å andra sidan var i motsatta änden av spektrumet. Minato var emot repen och insåg att byn behövde Kyuubis makt för att bekämpa hotet från den förmodade Madara Uchiha. Naruto hade Uzumaki-blodet och försegling bara hälften av Kurama tillät honom också mer kontroll.

Således var endast Kushinas fall speciellt, eftersom det övervägdes och valdes specifikt för att vara Jinchuriki. Skälen till detta förklaras enligt följande.

  • Kushina valdes som efterträdare mot klanens skymningsår. Uzumaki-klanen hade nästan gått sönder och en lämplig efterträdare skulle vara mycket svår att hitta. Således kan Kushina ha varit den ENDAST val!
  • Mito var en testad värd för Kyuubi och därmed kan Leaf-äldste ha beslutat att nästa Jinchuriki skulle vara så nära Mito som möjligt. En speciell Kunoichi från Uzumaki-klanen med exceptionellt chakra? Det är vad de letade efter.
  • Kushina fick så småningom veta varför hon var tvungen att lämna sitt hem Uzushio och åka till Konoha; på grund av henne speciellt chakra, hon skulle bli nästa jinchūriki av Nine-Tailed Demon Fox. Detta kan vara Uzumaki-chakrat eller några andra kriterier, vi vet inte. (Källa - Naruto kapitel 500)
  • Innan överföringen genomfördes rekommenderade Mito Kushina att kärlek var det enda sättet att tämja Nine-Tails och övervinna dess hat. Kyuubi var känd som inkarnationen av hat i världen och därmed kanske Mito har känt att bara en Kunoichi kunde styra allt hat inuti mycket lättare än alla andra ninja.

Kvinnor är inte det bästa valet för jinchuriki, men kushina och hashiramas fru är speciella fall. Eftersom båda är medlemmar av usumaki-klan. De har speciella förseglingskrafter och tekniker. Och också kushina valdes på grund av sin stora mängd chakra.