Anonim

Lec-15 Joule-Kelvin-expansion: Egenskaper hos rena ämnen

Urahara Kisukes Bankai är "Kannonbiraki Benihime Aratame", vilket betyder Modifiering av Crimson Princess 'Dissection at the Doors of Avalokiteśvara.

Har namnet någon betydelse / betydelse för dess förmåga att dissekera och omstrukturera praktiskt taget allt (antingen organiskt eller oorganiskt)?

Citera Wikipedia

Avalokite vara är en bodhisattva som förkroppsligar medkänslan Allt Buddhas. Denna bodhisattva är variabelt avbildad, beskrivs och porträtteras i olika kulturer som antingen kvinnliga eller manliga.

Således avser Avalokite vara-delen i dess namn Bankais förmåga att omstrukturera allt till vad som helst.

Nyckeln här är orden med fetstil ovan. Avalokite vara eller Kanon, som jag skulle hänvisa till henne från den här tiden, var känd i många-många former. Men alla dessa former är hon.

Saker har olika utseende, kallade med olika namn, men de är alla bildade av atomer, av materia. Från det mest enkla till det mest komplicerade är de i grunden gjorda av materia.

Bankaiens förmåga är att omstrukturera ärendet så att en sak blir en annan sak. Eller om vi ska använda Kanon, från ett utseende av Kanon till ett annat.