Anonim

Gors \ "HAZBIN HOTEL (PILOT) \" REAKTION (Heliga helvetet!)

Jag såg Deadman Wonderland för ungefär två månader sedan, när jag började såg jag det första avsnittet på Adult Swim. Jag såg den röda mannen döda Gantas klasskamrater och det andra avsnittet Shiro fördes ut i mörk källare med den här äldre milda mannen.

Så snart Shiro vaknade var det inte henne, hon var en annan person och hon tog tag i denna outfit som ser ut som den röda manens kläder. Senare på säsongen var det Gantas flashback han hade en figur som liknade Red Man också.

Vem är den röda mannen? Aceman? Shiro?

1
  • Din fråga är inte riktigt vettig för mig. Frågeställningen verkar inte ansluta till titeln.

Tvärtemot vad Zeor nämnde tror jag att Ace Man-actionfiguren hade ett visst inflytande på Wretched Egg och Shiro.

Spoilers

Vid 1 minut in i avsnitt 8 av anime ser vi att Shiro föll ner från taket och attackerade Azuma Genkaku och sedan fortsatte med att påpeka hennes speciella drag, som identifieras som Ace Mans speciella drag: Ultra Chaos Endorphin Skruv, Hadouken-stil Alpha-Wave Version Kick. Då sa hon, "Ace Man är här."

När Shiro och Ginta var yngre och bodde tillsammans skulle Shiro efterlikna Ace Man (som ses i avsnitt 7 kl 10:45). I den scenen föll Shiro också ner på en hund och sa, "Ace Man är på plats."

I denna bemärkelse kan vi se att det inte bara är en tillfällighet att Wretched Egg såg ut som Ace Man. Dräkten kommer troligen från Shiros personlighet och hennes koppling till att utge sig för Ace Man för Ganta.

Slutsats

Ace Man är den action-TV-hjälte Ganta såg upp till. Shiro är Red Man, AKA Wretched Egg, eller mer exakt, Wretched Egg är en delad personlighet hos Shiro. Klädseln från Wretched Egg kommer från Shiros personlighet där Shiro efterliknar Ace Man för att fungera som Gantas hjälte.

Så ja, Ace Man hade direkt korrelation med Shiro och Wretched Egg.

1
  • 1 Jag vet att det här är en gammal fråga men för alla som läser den senare. Detta anges uttryckligen i början av avsnitt 11. Mockingbird kallar också Shiro "Wetched Egg" (namnet på den röda killen) och Shiro hänvisar till sin alternativa identitet som "Ace Man".

Jag förstår inte riktigt frågan.

Det faktum att det fanns den Ace Man-figuren i flashbacken har inget att göra Red Man (eller åtminstone det är vad jag tycker). Kanske bestämde författaren att göra en mycket liknande kostym, men för historien fanns det ingen specifik inspiration.

Jag kommer att förklara lite bättre vem som är den röda mannen, stora spoilers.

Shiro är faktiskt den röda mannen, som du har nämnt, men det behöver en viss klargörande.

När de var små räddade Shiro Ganta, så hon blev hans "Ace Man". Efter experimenten och Gantas avresa slog Shiro upp och utvecklade alternativa personligheter: den perfekta, barnsliga, glada Shiro och det förvrängda ägget, som är mer mogen och fylld med hat (Red Man). Tänk på att den glada Shiro inte är den tidigare Shiro.

Så småningom smälter Happy-Shiro och Wretched Egg samman.

Jag tror att Shiro inte är den röda mannen. Jag har många anledningar till varför. I en av episoderna där Shiro kämpade mot den gamla mannen, kan du se att mannen har gren av synd som den röda mannen, och som du kan se att han får blodet från bröstet. Om du tittar noga kan du se ett tomt hål där, hålet har formen av en kristall men kristallen saknas.

Jag har en teori: du ser ingen kristall för att han är den röda mannen. I ett avsnitt innan de slåss kan du höra personen som kontrollerar allt detta säga att den röda mannen var deras hemliga vapen och att de inte var redo att använda honom.I slutet av avsnittet kan du se lite av den röda mannen. Den gamla mannen har varit där i flera år, kan du berätta. Han är lika bra som den röda mannen. Han har ingen kristall eftersom han satte den inuti Ganta. Jag kommer att publicera bilder för bevis.

Jag har en annan teori: samtidigt tror jag att Shiro är den röda mannen. Jag tror att hon gjorde allt det och fick honom till Deadman Wonderland så att han kunde vara hennes ess man, så att hon kunde vara hans hjälte. I flashbacken ser du att hon bryter Gantas essmanleksak, så jag tror att hon gjorde allt så att hon kunde kompensera det genom att rädda honom.

Jag tror att Shiro är The Red Man, för alla gånger The Red Man har dykt upp var Shiro inte där. När Gunta anländer till Deadman Wonderland väntade Shiro på honom. När den roboten försökte identifiera henne stod det okänt. När hon var i tornet exploderade det också precis som klassrummet. Vid den sista attacken i avsnitt 12 ser du Gunta och Shiro med samma markeringar som om de är kopplade på något sätt. Och när Shiro förlorar det liknar hennes flin den röda mannen. Slutligen, i slutet av avsnitt 12 hör du Shiro sjunga samma låt som hon sjöng när Gunta anlände och han sa att det var sången han hörde innan hans vänner mördades.