Anonim

Skapa ett liv och företag du älskar

Sage of the Six Paths hade Rinnegan i båda i hans ögon. Han väckte också ett tredje öga på pannan.

Är det en Sharingan av något slag?

Vilka befogenheter ger det tredje ögat sitt hjul?

3
  • Naruto har en ganska stor wikia, har du försökt leta dit?
  • Det har aldrig nämnts i mangan tror jag. Allt annat betraktas som gissningar. Är allt i wiki kan betraktas som kanon?
  • Det verkar inte som ett öga. Det tredje ögat som Kaguya har är mer uttalat med distinkta egenskaper. Det här är mer som en symbol. Mer som klansymbolerna på pannskyddet. Wikia klassificerar inte heller det som ett öga

Från Wiki

Efter att ha väckt sin Rinnegan uppenbarade han också en röd cirkel som markerade med två krusningsmönster i mitten av pannan, till synes en biprodukt av hans ultimata dōjutsu som manifesterades tillsammans med hans senjutsu-träning.

Den refererar till avsnitt 426 av Naruto Shippuden och föreslår att det inte var ett riktigt öga utan snarare en markering. Det finns inget sätt att vara säker på om det gav honom några speciella befogenheter, men allt

förmågor som han uppvisade var i linje med vad vi vet var möjligt via hans Rinnegan / Mangekyo / Senjutsu förmågor så det verkar inte ha gett honom någonting.

Dessutom är det platt och saknar det djup som Kaguyas tredje öga hade, vilket också tyder på att det helt enkelt var en markering. Den bästa teorin jag kan komma på är att det var en ofullständig manifestation av Kaguyas tredje öga.

4
  • 1 Det här är riktigt bra. Jag har alltid undrat över det. Du har rätt, det saknar djupet att vara ett öga.
  • Men är det sant att rinnegan också hade makt att transportera mellan dimensioner? Om inte då hade jag den teorin att markeringen på hans panna var ansvarig för det.
  • Min andra teori var, eftersom ninjor som är utbildade i salvia-läge ofta har markeringar i sig (hashirama-markeringar under ögonen) kan bero på det, vismen fick märkningen i sina ögon permanent på grund av hans vismakt. Återigen är detta en spekulation.
  • Medan Senjutsu-teorin är trolig, har Rinnegan inte förmågan att teleportera mellan dimensioner, åtminstone inte medfödda, eftersom det enligt wiki är en förmåga hos Kaguyas Rinne-sharigan naruto.wikia.com/wiki/Amenominaka, ytterligare stöd av det faktum att Hagoromo fick Kage hjälpa honom att använda en kallande teknik för att få tillbaka lag 7 efter att ha förseglat Kaguya naruto.wikia.com/wiki/Hagoromo ((i del II-delen av hans bio)) istället för att helt enkelt ta med dem själv

Det kan signalera användningen av hans visman med sex banor salvia läge. Varje användare av salvia-läge har alltid haft någon form av markering när de använder sin egen form av salvia-läge. Detta kan signalera hans. 6 banor sage power, som naruto kommatecken och ögon och hashiramas markeringar.

Egentligen är den märkningen Mangekyo Sharingan. När Hagoromo och Hamura (båda söner till Kaguya Otsutsuki) slåss mot Kaguya, måste Hagoromo döda sin bror för han var under kontroll av Kaguya. Men tack vare Gamamaru (för närvarande den stora padda salvia), räddades Hamura av vismakt.

Omedelbart efter denna händelse väcker Hagoromo sin Rinnegan och även hans Mangekyo Sharingan. Han tackar också sin mor (Kaguya) för att hon bara var ansvarig för att Rinnegan och Mangekyo Sharingan vaknade.

1
  • Du kommer att vilja lägga till källor till detta.

Det är Mangekyo Sharingan. När Hagoromo "dödar" Hamura och får sin Rinnegan, får han också "tredje ögat". Det ser inte riktigt ut som ett öga, utan mer av en markering som representerar Mangekyo Sharingan. När Sasuke får sin Rinnegan, manifesteras hans Rinnegan i hans vänstra Mangekyo Sharingan-öga. I Sasukes Rinnegan finns det tomoe som visar när han är på full kraft och att det brukade vara en Sharingan i det ögat. Det visar också att han fortfarande har makten hos sin vänstra Mangekyo Sharingan. Även om ett problem med denna hypotes är att Madara inte hade tomoe i sin Rinnegan och inte fick Rinne Sharingan förrän sent i serien. Och jag är ganska säker på att han fortfarande hade kraften i sin Sharingan, även när båda ögonen var Rinnegan.

Sammantaget representerar det röda märket förmodligen Mangekyo Sharingan för att visa att Hagaromo har både Sharingan och Rinnegan.