Anonim

I epsiode 71 i Dragon Ball Super visas Goku att ha någon form av specialträning. Det verkar som att Whis vet vad Goku gör men inte vill berätta för Vegeta.

Mina frågor är:

  1. Vilken är den speciella träningen som Goku för närvarande genomgår?

  2. Varför berättar inte Whis Vegeta om detta?

  3. Varför säger Beerus att "Goku är den ledande kämpen ..." även om det till sista striden (dvs med Zamasu) båda verkade vara på samma nivå?

  4. Betyder det att Goku igen kommer att bli starkare än Vegeta?

  1. Vi vet inte om Goku genomgår en speciell utbildning eller inte. Kanske gör han det, men det är bara spekulation.

  2. Det finns ett rykte om antingen Whis eller Vados anlitade Hit för att mörda Goku (jag kan inte hitta källan, men det är runt internet). I avsnittet är Beerus rasande över Universal Tournament som utlovats av Omni King, och Goku kommer inte att träna. Som kanske ser detta som en möjlighet att "tåg'Goku på ett annat sätt. Whis know Hit är den perfekta rivalen för Goku förutom Vegeta, eftersom Goku kan återupplivas i slutet, eller Whis reverserar tiden när Goku är död. Om Vegeta visste om detta kunde han definitivt inte fokusera på träning. Det är bara min spekulation, det kan vi ta reda på i framtida avsnitt.

  3. I basformen och i SSB-form verkar båda lika kraftiga och snabba. Men glöm inte att Goku har Kaioken att multiplicera sin makt.

  4. Det finns ingen "vem som är starkare" mellan Goku och Vegeta. Båda är lika starka om du inte vill utlösa någon. Ibland överträffar Vegeta Goku och vice versa.

4
  • Vad står det i mangan?
  • @ user170039 Manga har inte kommit ikapp med avsnitt 71 än.
  • Vegeta borde vara starkare i SSB-form än Goku eftersom han tränade 6 månader mer i den hyperboliska tidskammaren och tack vare det blev han i stånd att övermanna Goku Black. Men sedan bestämde serieförfattarna att Goku skulle kunna hålla sig mot sammanslagna zamasu i en energikollision, något som inte är vettigt om du inte försöker passa det med lite svårt-tro-teori som Goku fick en starkare zenkai-boost än Vegeta i sin sista kamp av okänd anledning. Författarna borde ha gjort att Goku använde kaioken i energikollisionen och allt det skulle vara vettigare
  • @Pablo: Ja. Personligen tycker jag också att författarna har varit väldigt partiella för Goku när det gäller frågor som "vem som är starkare mellan de två".
  1. Med tanke på att det avslöjades väntar Goku på att Hit ska komma på honom och är ständigt på väg att se att Hit kan manipulera tiden.
  2. Whis anställde Hit för Goku för att mörda Goku. Med tanke på att Vegeta skulle försöka stoppa Goku och Beerus inte skulle riskera att förlora en av sina värdefulla (och ledande) fighters, bestämde Whis sig för att inte berätta för dem.
  3. Goku har fortfarande sin Kaioken som påpekats av Happy Face, bredvid det är att Beerus kämpade mot Goku och inte kämpade mot Vegeta (också av universums skäl, Gokus är huvudpersonen i Dragon Ball)
  4. Den konstanta jisten av Goku vs Vegeta är att de båda kommer att bli kraftfulla än den andra vid en viss punkt i berättelsen varje gång men den andra kommer att komma ikapp och överträffa den första.