Anonim

Erövring: GGG kapitel 15

I det första avsnittet av Till Aru Majutsu inget index, Attackerar Misaka Touma med sin Railgun, men hon saknar medvetet honom. Efter det attackerar hon honom med sitt vanliga ljusattack men han ogiltigförklarar det med sin kraft. Men varför attackerade Mikoto honom? Det är så till skillnad från henne att attackera någon som är oskyldig. (Ja, hon attackerar alltid vissa människor, men de brukar slåss med henne först.)

1
  • Från berättelsen om ljusromanen står det implicit att de har korsat vägen med varandra sporadiskt ungefär en månad (vilket i slutändan leder till den konfrontation som orsakar en stadsavbrott). Ett visst vetenskapligt vapen, ger en mer fullständig krönika om hur de träffades första gången i början av juni (innan indexet började).

De två har träffats innan Index, i Toaru Kagaku no Rērugan (A Certain Scientific Railgun) Misaka mötte Touma och hans förmåga att upphäva hennes attack med sin Imagine Breaker i sin högra hand. När Misaka frågade hur Touma gjorde det säger han att han inte vet ännu Misaka tror inte på honom.

Detta irriterade Misaka eftersom hon är en av de starkaste Espers i staden (en av bara en handfull nivå 5) och hon är stolt över det, Touma är en "Level 0" så han borde inte vara någon match för Misaka hur hon än kan ' t vinna mot tack till Toumas Imagine Breaker och utan att veta hur det fungerar kan Misaka inte acceptera att hon är bäst av honom.

I Index känner de redan varandra, det är bara det att efter avsnitt 6 i Index Anime Touma agerar som om han inte känner henne för att hans minne utplånades från en fjäder som stod kvar efter effekterna av St. George's Sanctuary när Index var i Johann's Pen Mode.

10
  • men Misaka verkar överraskande att se att hennes attack inte fungerade?
  • Som Memor-X förklarade, beror det på att hon inte känner till Toumas föreställningsbrytare. Alla hennes motståndare kunde zappas upp fram till denna punkt. Hon attackerar förmodligen honom för att hon vet att det inte kommer att vara effektivt. Även om detta förmodligen mer beror på att hon är en "tsundere".
  • @ShinobuOshino Jag tror att jag kommer ihåg att Misaka försökte något nytt på Touma med sin faktiska attack och blev förvånad över att det utan ansträngning fortfarande var ineffektivt på Touma. vad jag vet är att Touma och Misaka redan kämpade i Railgun och Misaka var ihärdig med att ha en omkamp och det är anledningen till att hon redan känner till honom i Index
  • @Frosteeze hon vet att han har en konstig förmåga att stoppa sina attacker trots att han är en nivå 0, hon vet bara inte hur det fungerar. Jag kommer inte ihåg om hon vet att det heter Imagine Breaker eller inte
  • 2 @Frosteeze: "Thundere", menar du. :)

Den faktiska orsaken bakom Misakas attacker är ganska enkel. Det spelas för rena komiska ändamål. Tsunderes agerar av karaktär nära deras krossar - en vanlig trope som finns i anime. I grund och botten var Misaka orolig för hur en nivå 0 som Touma kunde avböja sina attacker. Hon trodde att hon måste sakna något, och samma taktik kan användas mot henne av brottslingar. Att attackera Touma om och om igen skulle förmodligen hjälpa henne att inse hennes troliga "svaghet" och vilken strategi han använder (eftersom han aldrig avslöjade sanningen från början). Sedan de blev närmare blev Touma en som Misaka skulle tömma på hennes emotionella frustration och slutade slåss mot honom. Det hjälper inte särskilt mycket då Touma retar henne i processen och får henne att känna sig mer osäker. Den sista anledningen, ur Toumas perspektiv, är otur. För Aru Majutsu bekräftade inget index att han var FÖDD att missförstås.