Anonim

Varför Taylor Swift inte äger sin musik: Scooter Braun Controversy - Dagens största nyheter

I avsnitt 16 går Suzuha tillbaka i tiden. Till skillnad från vad som händer när de skickar ett D-mail eller ett tidssprång, orsakar detta inte att divergensförhållandet skiftar vilket i sin tur betyder att alla laboratoriemedlemmar fortfarande kommer ihåg henne, eftersom hon var precis där.

Men efter det går Herr Braun till labbet för att ge Okabe Rintarou ett brev från Suzuha och säger:

Det är ett brev från någon som en gång tog hand om mig.

Kommer han inte ihåg att hon arbetade för honom som deltid? Det skulle vara konstigt, med tanke på att alla andra i laboratoriet fortfarande tycks komma ihåg henne.

Eller är namnändringen från Amane Suzuha till Hashida Suzu tillsammans med åldersskillnaden tillräckligt för att han inte ska inse att de är samma person?

2
  • Det kan vara värt att nämna att det också finns en betydande åldersskillnad.
  • redigerade det till frågan, @Mysticial;)

Som du påpekade, ja det beror på namnbytet. Men låt oss titta på tidslinjen för händelser efter Suzuha reser tillbaka till 1975 utan att ändra divergensförhållandet.

  • 1975: Suzuha Amane (19 år) anländer till Tokyo men lider av minnesförlust.
  • 1978: Yugo Tennouji (aka Mr. Braun) är född.
  • 1999: Suzuha Amane (43 år) kommer ihåg händelserna från före tidsresan. Under den här tiden hjälpte hon Yugo Tennouji (aka Mr. Braun), som var 21 år vid den tiden, som Hashida Suzu. Suzuha Amane / Hashida Suzu självmord.
  • 2010: Den 19 år gamla Suzuha Amane anländer till Tokyo och ansöker som deltidsarbetare vid Yugo Tennouji (aka Mr. Braun) CRT-butik. Yugo Tennouji (aka Mr. Braun) är 32 år 2010.

Så han kände bara en 43 år gammal vänlig dam med namnet Hashida Suzu som hjälpte honom 11 år före händelserna i D-Mail. Det är inte absurt att han inte förbinder henne med en 19-årig Suzuha Amane.

Källa: Suzuha Amane Wiki, Yugo Tennouji Wiki

2
  • Så de träffades bara 1999, samma år kom hon ihåg allt och begick självmord? Jag skulle ha läst "någon som en gång tog hand om mig" som något av ett mer varaktigt förhållande mellan dem två, därav min förvirring om att han inte kände igen henne, trots trots namnbyte och åldersskillnad.
  • det anges inte hur länge herr braun var med suzuha eller när han började bo med henne, men datumet 1999 anges med de händelser jag nämnde. Mr Braun sa också att han inte riktigt trodde på tidsresor när Sern anställde honom.