Anonim

[KOD] Shinobi Life 2: Six Path 10 Tails, War Mode (Kommande)

I Naruto manga kapitel 510 nämnde Madara följande två saker:

1>

2>

Så, vad är de sex vägarna som Madara hänvisade till, och hur är Nagato den tredje av dem?

3
  • Jag är ganska säker på att översättningarna av dina bilder är felaktiga. Prova kanske att läsa från en annan källa. I den andra panelen ska översättningen säga att han är den andra 6 banorna, inte två är en.
  • @krikara det är bilder som tagits från mangashare, som jag trodde var en pålitlig källa till engelska översatt manga ..
  • Vilken läste du? Jag kunde inte komma åt blinktopia-en. Och sleepyfans hade en mer exakt översättning.

De sex vägarna är relaterade till Sage of the Six-vägarna och smärtan. Kommer du ihåg att Pain hade kloner som var och en specialiserade sig på något? Tja, var och en hade innehöll en väg från de sex

  1. Deva Path - attraktion och avstötning
  2. Asura Path - Attack och försvar
  3. Mänsklig väg - Förmåga att läsa sinnen
  4. Animal Path - Möjlighet att kalla
  5. Preta Path - Absorberande chakra
  6. Naraka Path - Summon the Hell King

Det finns också den sjunde vägen som Pain inte kunde behärska, vilket var den yttre vägen, förmågan att kontrollera liv och död. Smärta använde den yttre vägen för att återuppliva medlemmarna i Konoha, men det kostade honom hans liv.

Så när Tobi talade om de sex vägarna talade han om alla människor som hade kontroll över de sex vägarna. Först skulle det vara Sage of the Six-vägarna, sedan skulle det vara Madara, och slutligen skulle det vara Nagato.

Med tanke på hur han inte kallas Sage of the Seven Path, tror jag att det är säkert att anta att han inte kunde kontrollera liv och död. Det betyder att han förmodligen också måste offra sitt liv för att kunna använda den yttre vägen.

1
  • Jag har inte den direkta referensen, men vill det Konan som noterade att om Nagato hade använt Rinne Ribirth på "din nuvarande chakranivå" eller något liknande, som hon avbröts av Nagato lämnar det olycksbådande du kommer att dö meddelandet outtalat. Det verkade för mig som om Nagato inte hade tillräckligt med chakra för att använda jutsu och leva, och eftersom han bara förstörde bladbyn och kämpade med nio svansar är det ingen överraskning. Jag är också 99,99% säker på om en Shinobi överanvändar deras chakra och tar slut helt, de dör (som kakashi just hade gjort för att rädda Choji)

Jag tror att översättningen också är felaktig. Obito säger att han har befogenheterna för de två visman om sex vägar. Han menar förmodligen att han har Uchiha och Senju, Indra och Asura. Naturligtvis kunde han också prata om Hagoromo och Asura, eftersom Hagoromo är Sage of the Six Paths och Asura fick alla sina faders krafter som gjorde honom till en Pseudo Rikudo Sennin kanske? Eller bara den andra Rikudo Sennin. En annan sak är att han antagligen menar att han har Uchiha och Senju befogenheter, så "Två av de sex vägarna är nu en varelse!" Det är vad jag tror. Ni förstår nog inte vad jag just skrev, haha. För det ledsen men jag bråttom, och jag somnar också så att min skrivning är ganska slarvig.

1
  • mestadels på. Indra + asura = Hagoromo = rinnegan / salvia av sex vägar. De två halvorna av salvia på sex vägar (indra och Asura) blev en i Madara. Gör honom till 2: a Sage av sex vägar. om något Nagato var en psudo Sage av sex vägar, utan tvekan den tredje, men det är svårt att säga. Det ser verkligen ut som en översättning av låg kvalitet i den panelen, andra översättningar av den är mycket tydligare.

Jag trodde att en annan version av de sex vägarna kunde ha varit vägarna till Indra och ashura, madara och hashirama, en naruta och sasuke och de vägar som behövs för att skapa fred sex personer sex vägar

3
  • Jag tror att du kanske borde läsa mangan först. Det har nämnts där.
  • Är det i shippuden rätt?
  • Det nämndes också i anime. Kontrollera smärtanfallande Konoha-båge.