Anonim

Dushman Kay Hwalay Say Hazrat Ali R.A Kay Aqwal l Citat av Hazrat Ali R.A About Enemy l

I slutet av 1980-talet i början av 90-talet publicerade Viz-media Gray av Yoshihisa Tagami samt ett annat verk av honom, Horobi. Gray blev senare en anime och enligt den här webbplatsen arbetade han med någon annan manga och anime, men jag har inte kunnat hitta någon detaljerad information eller intervjuer om konstnären på engelska (eller på annat sätt). Jag skulle vilja ta reda på om Tagami fortfarande är aktiv i mangauniversumet.

Här är all information du kan hitta på internet om Yoshihisa Tagami:

  • Födelsedag: 09-12-1958 (DD-MM-ÅÅ) Källa
  • Hemstad: Komoro, Nagano, Japan Källa
  • Född 1958 uppnådde Tagami först mangasuccé i början av 1980-talet med Karuizawa-syndromet för Big Comic Spirits. Det som följde var ett extremt produktivt årtionde med nästan 20 titlar som släpptes under en tioårsperiod. Av dessa skulle GRAY (1985), Horobi (1987) och Frontier Line (1987) alla så småningom översättas och släppas i USA Beyond manga, Tegami gjorde karaktärsdesign för Super High Speed ​​Galvion (1984) och reklamkonstverk för Famicom-spelet Ikari (1986). Medan både GREY och Horobi blev snygga, fyrkantiga böcker på engelska från Viz i slutet av 80-talet (den förstnämnda inkluderades till och med en framåt av Harlan Ellison), har Tagami för länge sedan glidit bort från lexikonet för moderna fans.Källa

    Detta utdrag verkar antyda att han förlorat sitt fandom på senare tid och Maj har lämnat manga / anime-industrin. Hans publikationer och aktiva roll som personal vid produktionen av någon anime tyder på att han inte har varit aktiv i anime / mangaindustrin på minst 10 år.

  • Utseende:Källa

    Du hittar två andra bilder av honom: Först en på Zimmerit och den andra på Skynet

  • Lista över publicerad manga (i alfabetisk ordning):

    1. 4 Spirits Plus 2
    2. Black Jack Alive
    3. Frontier Line
    4. Grå
    5. Horobi
    6. Karuizawas syndrom
    7. Kaseki no Kioku
    8. Underjordiska
2
  • Wow! Tack, jag tror inte att jag någonsin skulle ha hittat Zimmerit-artikeln. Bra information.
  • @Drai Glad att hjälpa :)