Anonim

Fairy Tail Digital Deluxe Edition ~ Erzas kostym "Special Swimsuit" DLC Add-On - Del 13

Den berömda dräkten där håret är bundet i en väldigt lång enorm ponnysvans och hon har bara bandage på sin torso och den här baggy röda hakama byxan med en katana.

Är det en rustning? Om så är fallet, vad heter det?

Det har inget namn eftersom det inte är en rustning. Det är ju bara tyg. Som Ikaruga nämner finns det ingen magi från Erzas outfit.

Det finns verkligen inget namn på rustningen, vissa kallar det för den japanska tygpansringen men faktum är att det inte är riktigt rustning. Det är en helt stötande uppgift där hon lägger all sin kraft i sitt svärd för attacker. På wiki-sidan för hennes kamp mot Azuma det står:

Erza bestämmer sig för att för att besegra honom måste hon samla all sin magi i en enda offensiv attack utan att slösa bort någon på defensiv makt. Hon klä sig i sina japanskliknande kläder, som tidigare användes i sin kamp mot Ikaruga i, och uppgav att hon inte har något behov av rustning och bara sitt svärd.

På henne wiki sidan kan du se att den aktuella begäran inte är listad. För en fullständig lista över hennes rustningar kan du hitta det här: Rustningar