Anonim

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi - Official Trailer

I början av första avsnittet av säsong 1 spelas ett ljudspår i bakgrunden som ger en lugn och mystisk atmosfär.

Om jag stöter på ett intressant musiktema kan jag vanligtvis hitta författaren till kompositionen eller till och med själva OST med tillräcklig uthållighet och sökning. Den här har dock varit en riktig kamp för mig, förmodligen den svåraste hittills. Ingen av de kända metoderna för att identifiera musiknamn krönades med framgång i detta fall med detta musikstycke, så jag skulle verkligen vilja veta om någon vet något om det.

Denna OST spelades också i slutet av andra avsnittet av säsong 1, då Karma introducerades för publiken för första gången.

Jag har tillhandahållit en länk nedan till videon om hur ljudspåret låter:

https://www.youtube.com/watch?v=WX18JNa91-Q

Jag skulle verkligen uppskatta om någon kunde peka mig i rätt riktning eftersom jag inte vet vad jag ska göra för att få svaret just nu.

1
  • Ljudspåralbumen är vgmdb.net/album/50984, vgmdb.net/album/58512, vgmdb.net/album/58513 och vgmdb.net/album/59814. Det verkar som om den bit du letar efter inte finns på någon av dem. (Jag tycker detta är förvånande med tanke på att detta är en av de mer emblematiska bitarna från showen.)

Jag tycker att det här ljudspåret inte finns listat någonstans också är intressant. Jag har letat efter olika databaser tillsammans med andra forum, men till ingen nytta. Om jag så småningom upptäcker namnet på OST kommer jag att lägga upp det för henne.