Anonim

Naruto och Boruto nya anime berättelse Fan Animation

I filmen sägs att han kastade Rasengan och kunde få den att försvinna och dyka upp igen. Även när han tittade på filmen, i en av hans slagsmål i den tredje matchen, var han i form av Hyugas familj Gentle Fist. Vid den punkt i filmen där han kastar Rasengan mot Hyugas medlem hade han fått det att försvinna igen och explodera.

Hur är det möjligt i hans ålder?

2
  • Boruto kunde åstadkomma många olika bedrifter i sin ålder på grund av sin släktlinje. Stammar från hans två starka blodlinjer, Boruto är ett underbarn, som betraktas som att kunna utföra allt han försöker
  • Vilken Hyuga-medlem hänvisar du till?

Boruto har Hyuga-blodet inom sig, därför har han utbildats i konsten att sköna näven av sin mor och farfar. Som ett underbarn har han redan lärt sig det.

Borutos Rasengan är inte som Narutos Rasengan. Boruto lade av misstag till en förändring av naturtransformationen tillsammans med den förändring av formtransformation som behövs för en ren Rasengan. Detta gör hans Rasengan mer som Narutos Rasenshuriken. Men till skillnad från Narutos Rasenshuriken som lägger till vindelementet till Rasengan för att förvandla det till en shuriken och attackera målet, lägger han omedvetet till Lightning Release vilket resulterar i att tekniken försvinner ur sikte.