Anonim

steins; gate playthrough part28

Suzuha dör oundvikligen 2000 efter att ha rest tillbaka till 1975 för att få IBN.

Det skapar inga paradoxer, så det finns ingen anledning till att hon inte kan leva till 2010 så länge Suzuha inte interagerar med sina andra jag och laboratoriemedlemmarna förrän "9 augusti 2010" (det datum hon avgår för 1975). Okabe har redan visat att du kan samexistera med ditt andra jag.

Är hennes död bara en ny konvergens av världslinjerna? Om så är fallet, varför? Vilken betydelse har Suzus död för världslinjen att "universum" kräver att hon dör vid den tidpunkten?

Från wikia:

Men hon dör på grund av en sjukdom på grund av sin tidsresa 2000 vid 43 års ålder.

Det verkar som om den resande tiden hade en fysisk belastning på hennes kropp som orsakade hennes död.

Ja, du har svarat på frågan själv. Det är bara en konvergens av Attractor Field Theory in Steins; Gate. Det är förutbestämt i alfa-världslinjen, ungefär som hur Mayuri också är förutbestämd att dö inom ett visst datumintervall i augusti 2010.

Det finns ingen betydelse alls. Du kan till och med fråga varför är Mayuri förutbestämd att dö. Anledningen är helt enkelt konvergenspunkten eller 'ödet' om du vill vara ovetenskaplig.

Det är omöjligt att undkomma World Line Convergence utan att gå in i ett annat Attractor-fält genom att ändra historik, vilket bara kan åstadkommas genom tidsresor. Det är också därför du inte ser Suzuha dö år 2000 i beta / gate världslinjen.

Det är typ av konvergens - hennes död är ett direkt resultat av SERN dystopi, som är alfakonvergensen. I en av de ljusa romanerna avslöjades att Suzuhas sjukdom faktiskt var Hennes inre organ som vred sig långsamt till gel. Daru i framtiden kunde inte skapa en komplett tidsmaskin på grund av SERN-monopolet.

Så länge de är inom Alpha-attraktionsfältet, är SERN en konvergenspunkt, vilket innebär att Daru inte kan göra en komplett tidsmaskin, vilket innebär att Suzuha dör av gelorgan.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.