Anonim

JUMP FORCE - All Characters DLC (Shoto Todoroki) * Uppdaterad *

När jag såg den sista striden mellan Ichigo och Grimmjow i Bleach märkte jag att Grimmjows kropp inte försvann när han besegrades som de andra espadorna gjorde (i efterdyningarna när Nnoitra dök upp). Grimmjow nämns inte efter detta. Förvirrad vände jag mig till mangan, 286 kunde jag inte heller säga det. Jag var fortfarande förvirrad så jag vände mig till wiki. I wiki står det vagt

".. men Ichigo går in och skyddar Grimmjow när han ligger på marken, allvarligt sårad. Men han överlever attacken ...

En snabb google-sökning och jag hittade det här Yahoo-svaret om detta men båda inläggen är vaga och ohjälpsamma. Finns det någon trovärdig källa som kan verifiera om han lever eller inte?

3
  • Vi vet inte ännu. Men det kommer sannolikt att vara ett ja. Vi får bara vänta på ytterligare kapitel.
  • Spoilersidan på wiki säger att han lever: bleach.wikia.com/wiki/User_blog:Godisme/… Jag är inte säker på vad källan är. Jag antar att det kommer från en intervju, men jag är verkligen inte säker. Hittills har allt varit rätt.
  • Jag skulle ifrågasätta om han någonsin var "vid liv", med tanke på hur Espada / Arrancarr är håligheter. Kraftfulla, skrämmande håligheter, men håligheter samma.

Okej, jag hittade omaken som nämner Grimmjow:

I det nedre högra hörnet står det:

F: Kommer det att finnas karaktärer som visas i rollen som en vän?

Kubo: Ulquiorra har redan vänt sig till aska. Grimmjow kan bli en vän ...

Så ja, Grimmjow lever.

Grimmjow lever fortfarande, vilket avslöjas i kapitel 624 i mangan. Både han och Nel dyker upp för att hjälpa Ichigo och vänner att ta ner kvittorna.

(Bild med tillstånd här).

Ja, han lever fortfarande. Om du har tittat på deras kamps efterdyningar, skyddar Ichigo Grimmjow medan han ser framåt, förvirrad varför han skyddar honom, och det stod aldrig att han dog eller dödades sårat.

Jag tror inte att han är död för att han lämnades och stirrade på Nnoitra och om du läser Manga finns det en bild av honom när han bär en halv espadokåpa så att han inte är död så är Halibel

1
  • 1 kanske du kan lägga till bilden där han visas eller några källor?