Anonim

16 Subliminal, manlig spellista

Låt oss till exempel säga att en kille med namnet Robert har vunnit ett av gralkriget. Kan han önska sig allmakt, eller behöver han veta en metod för hur man kan bli allsmäktig?

På ett sätt tror jag att de skulle kunna få en sådan önskan.

På tal om Fuyuki Holy Grail, huvudmotorn bakom den, är Greater Grail en portlänk till The Root.

Rotens virvel ( , Kongen no Uzu, "Vortex of Radix" på den engelska lokaliseringen), även känd som Akashic Records, Spiral of Origin eller Root ( , Kongen, "Radix" på den engelska lokaliseringen), är en metafysisk plats inom Nasuverse som fungerar som den "kraft" som finns högst upp i alla teorier i varje dimension, liksom källan till alla händelser och fenomen i universum. Det kallas också "Outside of the World", i motsats till World and the Reverse Side of the World. Det finns utanför tiden och lagrar och arkiverar information om alla möjligheter och händelser, förflutna, nutid och framtid i världen. Det är den plats där alla själar, inklusive de heroiska andarna som spelats in på hjältens tron, kommer från och till var de återvänder efter döden.

För en Magus som Tokiomi Tohsaka vars önskan att gå in i Holy Grail War var att använda Holy Grail för att nå The Root kan de bli allsmäktiga på grund av vad de kan göra med det av vad som påstås av Shiki Ryougi tredje personlighet (AKA Void)

Hon hävdar att det skulle vara lätt för henne att omstrukturera lagarna som styr atomär materia, gå tillbaka i tiden för att förändra hela livets utveckling och utveckling och att rekonstruera världens ordningar och lagar. Det förändrar faktiskt inte den befintliga världen utan istället förintar den gamla med en ny verklighet.

Trots denna förmåga är hennes stridsförmåga bara möjligen runt Ciel-nivån, vilket gör att hon kan hantera en defensiv kamp mot en varelse på nivå med en tjänare. Hon är fortfarande mycket starkare än den vanliga Shiki [Tohno Shiki], som inte har något hopp om att ens konkurrera med en tjänare defensivt.

Senare noterades hon dock för att vara den näst starkaste var i Nasuverse när hon inte inkluderade tjänare, under Arcueid Brunestud och ovanför urdemonerna.

Källa: Shiki Ryougi> Förmågor> Anslutning till roten

Kischur Zelretch Schweinorg och Aoko Aozaki som båda använder True Magic (2: a och 5: e respekt) har redan nått The Root för att få sin True Magic och medan Aokos 5: e Magic-domän är osäker, är Zelretch's 2nd Magic Operation of Parallel Worlds som också inkluderar tid resa medan den tredje Magic Heaven's Feel, hela poängen i Fuyuki Holy Grail Wars som Einzbern försöker återta, är själens materialisering.

Med tanke på att ämnet Holy Grail i Ödet / apokryfa är Fuyuki Holy Grail skulle jag anta samma funktionalitet.

Att veta hur man blir allsmäktig men jag tror inte att det behövs för att det var Angra Mainyu som sa att det var hur det skulle ge Kiritsugus önskan som om Angra Mainyu skulle använda Graalen för Kiritsugu.

En av sakerna om den heliga gralen i Fuyuki som också nämns av Rin i Ödet / stanna natten är att endast en tjänare kan använda den heliga gralen, varför en mästare som kan kontrakta en annan tjänare efter att deras har besegrats fortfarande är en deltagare i kriget än en som inte kan.

Vid den tiden fanns det också en allvarlig brist i detta system, eftersom graalen krävde energin från alla sju tjänare för att hjälpa till att aktivera den stora gralen och öppna ett hål för Akasha, skulle det betyda att alla tjänare inklusive den segrande tjänaren måste vara dödas, och eftersom graalen bara kan hållas av tjänaren, kan det inte uppnås att aktivera den större graalen, än mindre att hämta den heliga gralen, eftersom mästare inte kan göra det utan en tjänare. Denna brist gjorde att Graalen endast kunde bevilja mästare och tjänare önskningar.

Källa: Fuyuki Holy Grail War

Eftersom Angra Mainyu formellt är Avenger Servant är det vettigt att Angra Mainyu kunde driva Graalen i stället för Sabre och Kiritsugus "korrupta" önskan är bara Angra Mainyus egen förståelse för hur det skulle göra en sådan önskan att tro att Kiritsugus nuvarande metoder inte är ineffektiv men rätt sätt.

Tokiomi och mer än troligtvis någon annan mästare som planerar att använda gralen för att nå roten skulle planera att behålla ett kommandotryck så få tjänaren begå självmord. Om önskan att bevilja en mästare skulle förmodligen behålla en kommandot för att tvinga tjänaren att bevilja sin önskan snarare än tjänarens önskan om det inte fanns en förståelse för att tjänarens önskan skulle beviljas på ett annat sätt (dvs. Diarmuid Ua Duibhnes önskan att ha en Herre att tjäna beviljades genom att tillfälligt kallas).


I Öde / Extra den heliga gralen är måncellen och rätten att använda den

I Fate / Extra-universum kallas även Mooncellen ( , M n Seru?), Den heliga gralen, Guds öga och gudomlig automatisk inspelningsenhet , är en massiv samling av fotoniska kristaller i månen som består av en jätte superdator av olika slag.

...

Det är en processor med ett massivt minne som har registrerat vanor, historia, idéer och till och med mänsklighetens själar. Eftersom det också kan påverka omvärlden med sina beräkningar har den makten att "bevilja önskemål." På detta sätt kan det ses på som en Pandoras låda som lovar nästa utvecklingsstadium. Det lovar gudliknande kraft till de intelligenta livsformer som har blivit tekniskt avancerade nog för att skanna in i månens inre.

Källa: Moon - Moon Cell

Så även om det inte är precis som Fuyuki Grail eller vad Void påstår sig kunna göra, kan du ändå förändra världen men det tar bara lite tid, ett exempel som nämns i Fate / EXTRA-material - Encyclopedia: Holy Grail [Omständigheter ], sidan 194

Du kan säga Jag vill att alla tjejer i världen ska vara mah lillasyster "och om cirka tio år skulle det antas att samhället på jorden skulle omorganiseras på det sättet.

Naturligtvis inte säker på att detta verkligen är omnipoten

Men som Fuyuki Holy Grail finns det något i vägen och det är Twice H. Pieceman som var en självmedveten NPC som vann Holy Grail War, men på grund av kontroller inom Moon Cell kan Twice inte använda det som en NPC skulle vara borttagen så att han skulle be senare vinnare av Holy Grail War att göra sin önskan för honom, vägran skulle mötas med att de förstördes av honom och Frälsaren

Men när han väl nådde kärnan i måncellen fann han att han som NPC inte kunde komma in i kärnan utan att raderas som ogiltiga data. Därifrån redesignade han Holy Grail War till det nuvarande systemet och bad varje mästare som vann segern i Holy Grail War att önska att kriget skulle fortsätta och människans fortsatta framsteg. Men alla mästare som mötte honom vägrade och dödades därmed av honom och Saver.