Anonim

Titel säger allt. Byakugan, Sharingan och Rinnegan anses vara de tre stora Dojutsus. Vi ser att Sharingan-ögon kan transplanteras på icke-Sharingan-användare som i fallet med Obito's Sharingan som transplanteras på Kakashi och Shishui-ögon på Danzo Shimura (om än bedrägligt), är det möjligt att transplantera andra Dojutsu-ögon på icke-Dojutsu-användare?

Dojutsu anses kekkei genkai dvs. krafterna är naturliga och medfödda för medlemmar av en viss blodlinje. Medlemmar som inte är blodlinjer kan också få kekkei genkais krafter men de har svårt att hantera krafterna (mer chakra konsumeras). Om vi ​​överväger dojutsu kan Sharingan transplanteras på både blodlinje- och icke-blodlinjemedlemmar, är det möjligt för Byakugan och Rinnegan?

Det fanns en tidigare fråga som diskuterade om Naruto kan väcka Sharingan och Rinnegan eftersom han är en reinkarnation av någon Gud där svaren visade att han inte kan. Om Naruto ögon ersätts med Byakugan eller Rinnegan ögon (direkt transplantation), kan han hantera krafterna? Är sådan transplantation möjlig?

Är det möjligt för Byakugan och Rinnegan?

Ja, det är möjligt att transplantera ett Byakugan-öga. Detta har visats i serien av shinobi Ao. Precis som Kakashi och hans Sharigan kan Ao inte inaktivera det efter behag och håller det täckt för att förhindra överanvändning och belastning.

Rinnegan kan också transplanteras, sett med både Nagato och Obito

Om Naruto ögon ersätts med Byakugan eller Rinnegan ögon (direkt transplantation), kan han hantera krafterna?

Transplantationen är teoretiskt möjlig, eftersom transplantationer har visats olika gånger under hela serien. Men med tanke på hur detta inte också visas i serien, om Naruto kan hantera krafterna eller inte skulle vara spekulationer och meningsbaserade tills författarna bestämmer sig för att bortse från detta.

2
  • Pains Rinnegan transplanterades i honom som barn. Och det transplanterades därefter till Toby.
  • @ShayminGratitude Ah ja, tack för det. Det har gått ett tag och glömt det helt. Redigerade mitt svar