Anonim

Slaget om kotoamatsukami (Shisui v.s Danzo)

Enligt Narutopedia för Shisuis MS-förmåga Kotoamatsukami ...

Itachi noterade att d jutsu krävde minst ett decennium innan den kunde användas igen.

Gäller denna begränsning Shisui, eller gäller den bara de som tog hans ögon (Danzo och Itachi)? För om detta gällde honom, då är han inte lika OP som alla tror att han är. Plus hur skulle han veta att den har en laddningsperiod på tio år?

För att svara på dina två frågor

  1. Det nämndes aldrig om Shisui var tvungen att vänta i ett decennium för att använda den, så vi vet inte om denna regel gäller honom. Om han var tvungen att vänta i tio år är han det mycket underdriven. Jag tror inte att det gällde honom för att alla visste om hans förmåga och om denna regel gällde honom, skulle han ha använt förmågan maximalt 2 eller 3 gånger (inte möjligt, 2 är max för 2 ögon), många skulle inte veta om det.
  2. Itachi sa att Kotoamatsukami tar 10 år att ladda för dem som inte har Hashiramas celler.
  3. Det finns två sätt att känna till laddningsperioden.
    • Sa Shisui till honom. Det skulle betyda att denna nackdel skulle gälla honom också. Men det är mycket osannolikt att han hade Mangekyo i över 10 år. Så han själv skulle inte veta om laddningsperioden.
    • Han använde Kotoamatsukami strax efter att Shisui dog och han visste att perioden var 10 år eftersom den aktiverades efter tio år i kriget. Det här är dumt. Jag är dum. Itachi är smart. Han skulle inte spela.
    • Det tredje sättet, jag vet att jag sa två men bär med mig. DETTA ÄR ETT PLOTHÅL. Varje anime har en. Itachi kunde bara inte veta laddningstiden.

TANKAR

Hur påverkar Hashiramas celler ögonen? Om vi ​​ger ögat som har använts för Kotoamatsukami att säga Danzo / Yamato (någon som har sina celler), skulle ögonen laddas omedelbart?

1
  • Jag tycker att det andra sättet förtjänar mycket mer kredit än du ger det. Itachi använder det för något ändamål utan att veta om laddningstiden är mycket troligt. Lite var känt om Mangekyou då. Shisui kunde förmodligen använda det ofta, ungefär som sig själv, Obito och Sasuke fritt använde sina. Det enda exemplet på transplantation är Danzo, och han höll sin hemlighet, så Itachi hade inget att fortsätta. Honom att ta reda på genom experiment är det enda rimliga sättet. Han spelade också på Sasuke som stannade vid sidan av bladbyn, som misslyckades två gånger (Orochimaru och Tobi)

ja det tar shisue tio år att ladda. det står i anime och manga att det skulle ta shisue tio år att ladda, när de pratade om att kasta över bladbyn. Men är han understyrka? Nej det är han inte. hans mangekyo sharingan kan användas för att döda kaguya om så önskas. eller någon annan i anime-universum. det faktum att det är så kraftfullt varför han bara kan använda det uns vart tionde år. plus han är en mycket stark ninja.

6
  • 1 Kan du nämna det exakta mangakapitlet eller anime-avsnittet där det nämndes?
  • ja ge en minut, avsnitt 201.
  • 1 Endast Itachi säger att Crow kan använda den en gång vart tionde år. Danzo använde det under kage-mötet och planerade fortfarande senare samma dag för att använda det på Tobi. Att vara i en person, liksom att ha Hashiramas celler påskyndade laddningshastigheten avsevärt. Shisui, som var den ursprungliga ägaren, skulle också ha en snabb laddningstid, men hur länge han skulle behöva vänta specifikt nämndes aldrig.
  • Inte som jag sa det sägs att shisue bara kan använda det uns vart tionde år och med tanke på dess kraft är det trovärdigt. det är den mest kraftfulla genjutsu och dojustsu runt på grund av vad den kan göra. så de två mest kraftfulla verktygen i hela anime är dödsanteckningen och shisues EMS.
  • 1 @BattleofAnimeshisueuchiha Kom ihåg att använda länken "lägg till en kommentar" för att fortsätta din konversation här. Avstå från att lägga upp nya svar när du tänker kommentera.