Anonim

2 matcher av kapten Tsubasa: Rise of New Champions | PS4 GAMEPLAY

Anime handlar om människor och monster. Huvudpersonen har kamrater som är mänskliga och några monster. Dessa monster inkluderar en blå varg med horn och lite vit päls på bröstet (den går på alla fyra), och en annan är detta stora öga på ett ben (ljusgrön), med en stor tunga. Jag tror att ögonmonsteret kan rulla upp för att attackera fienderna.

Under berättelsen kämpar han med andra människor / monster / djur. Några av dessa djur är också vargar, men har olika färger än vår huvudperson. Några av dem är de stora benen med stora ben, men också olika färger.

Jag såg det på TV runt 2006/7, men det kan vara äldre. Anledningen till att jag inte tittade på den då var att den sändes på irländska (som jag inte talade, eller på japanska med irländska undertexter).

Det är förmodligen Monster Farm: Enbanseki no Himitsu, känd i Amerika som Monster Rancher.

Genki är en pojke som älskar att spela videospel. En dag zappade han in i Monster Ranchers värld och möter flickan Holly och monsterna Mochi, Suezo, Golem, Tiger och Hare. Tillsammans letar de efter ett sätt att återuppliva Phoenix, som är det enda monster som kan stoppa den onda Moo.

Vargen är det Tiger of the Wind "Rygar"

Ett blå, vargliknande monster med horn på huvudet. Han är en fruktad tjuv och bandit som kallas "Tiger of the Wind". Han var ledare för ett paket med oseriösa blandras-tigrar som isolerades från alla människor. Så småningom träffade han Genki. Först såg han ner på Genkis optimistiska och omtänksamma natur. Tiger hade ett grovt förflutet som förändrade honom för alltid och gav honom en tråkig och kall syn på livet. Men efter att ha lyssnat på Genki har han lärt sig att bry sig mer om andra. En klan av Dinos under befäl av Moo dödade av Tiger-paketet, så han gick med i Genkis team i hopp om att hitta och besegra Moo. Tiger är extremt snabb och kraftfull i strid. Han använder en rad snabba attacker, liksom att avfyra elektricitet från sina horn och använda isbaserade attacker. Tiger hade en gång en yngre bror som heter Gray Wolf. De bodde tillsammans som föräldralösa valpar. Så småningom byggde de ett paket med blandade tigrar. När Tiger först träffade Moo dödade det gigantiska monstret alla sista medlemmar i Tigers pack och kidnappade Gray Wolf och lämnade Tiger för att dö. Tiger skulle senare ta reda på den kalla, hårda sanningen om vad som hände med sin bror. Tiger var Phoenixens ilska. {Wikipedia}

Ögat på ett ben är Suezo

Ett enkelt monster med bara en mun, ett enormt enstaka öga och en upprätt svans. Han är Hollys lojala monsterhållare. Suezo fungerar i många fall som komisk lättnad och han kan vara lite motbjudande och högljudd. Han har en fantastisk Telescopic vision och kan teleportera sig själv och andra föremål från en plats till en annan på bara några sekunder, men det tog lite övning för att göra detta perfekt. Således så småningom en mycket användbar tillgång för laget. Suezo var Phoenix stolthet.

Referens

  • MyAnimeList
  • Wikipedia
4
  • @nhahtdh Jag förstod inte riktigt vad du menade
  • DETTA ÄR DET!!!!!!!! tack så mycket!!!
  • Du är välkommen, det var den blå vargen som påminde mig om detta :)
  • @ System gjort;)