Anonim

Kathy spelar 7 dagar i skärselden del 2

Det sägs att guildbasen i 8 Greed Kings skyddas av mäktiga varelser som jag antar är NPC. Om Ainz får guildvapnet, skulle han kunna få lojaliteten hos dessa NPC?

Om förstörelse av guildvapnet förstör guilden, vad skulle hända med NPC: erna? I Yggdrasil antar jag att de skulle försvinna, men i den nya världen antar jag att de bara skulle vara utan en mästare och fritt att göra som de ville, eller hur?

Vi (samhället) är inte säkra på om de "kraftfulla varelserna" faktiskt är NPC: er.
Som du sa antar vi att de är det, men det kan också vara många andra saker. New Worlders, golems, eller vem vet vad. PDL (platina dragon lord) kan använda vild magi och har skapat några ganska omöjliga saker enligt Yggdrasil regler, så det lämnar många okända.

Du har rätt om guildvapnet förstörs, det förstör guilden. Det är åtminstone vad som finns i LN: erna, men vi såg aldrig ett exempel på detta i Yggdrasil. Min personliga gissning var att du kunde förstöra guilden och sedan ta över den och skapa nya NPC: er. Det skulle vara ett slags misslyckande om du fångar en guild och fastnar med någon annans ncs. Det finns förmodligen ett sätt att ta bort dem och få tillbaka din guilds NPC-nivåer. Varje guild har ett bestämt antal NPC-nivåer, så det är mycket viktigt att använda dem klokt.

Men ... den nya världen är inte Yggdrasil. Magin och mekaniken är mycket lika, men det finns några konstiga skillnader. Ett bra exempel på detta är Ainz dödsriddare. Om han använder ett lik håller de för evigt, vilket inte var möjligt i spelet. Dessa ändringar kan potentiellt skapa okända. Kanske försvinner NPC automatiskt, kanske ainz måste döda dem ... kanske finns det inget sätt att få tillbaka NPC: s nivåer. Kanske kommer det att omprogrammera dem att följa Ainz, annars kommer de att bli deras egna varelser och brytas från guildens NPC-system.

Det finns så många okända att det är riktigt svårt att säga hur det kan fungera. Vi vet inte ens om Ainz kan skapa NPC i den nya världen. Ainz nämner att det krävs ett dev-kit ... men skulle det ens fungera? Man det är en tuff fråga.

Jag har hoppats att författaren skriver om Ainz som tar över basen för 8 girighetskungar. Jag tror att det här kan svara på många frågor vi har.

  • Kan ainz ta över det?
  • Kan han flytta det?
  • Kan han skapa NPC?
  • Kan han överföra dem till Nazarick?

Det är oändligt, men kanske en dag kommer vi att lära oss mer.

1
  • Tack, jag uppskattar verkligen dina tankar om detta!